Stäng
Start / Katt / Godis & Tugg / Belöningsgodis

Belöningsgodis & Dentalgodis för katt

Belönignsgodis & Dentalgodis för katt, liksom hundar kan katter också tränas till en mängd olika saker samt har ett behov av mental stimulering. Varför då inte belöna med belöningsgodis för katt som både är nyttigt och gott? Hos oss hittar du belöningsgodis som passar utmärkt för kattungar, vuxna katter och vid allergi.

Läs mer om Belöningsgodis & Dentalgodis för katt

Kort om Belöningsgodis för katt 

Vill du underlätta träningen av din katt eller varför inte bara belöna med en godbit? Hos oss hittar du smakrika, nyttiga och spannmålsfria belöningsgodisar från välkända varumärken så som Trixie, Orijen med flera. Alltid med ett innehåll som är säkert och nyttigt för din katt!

 

Varför du ska välja hälsofrämjande belöningsgodis för katt


Nyttigt belöningsgodis för katt

Givetvis vill vi ge våra katter det allra bästa, eller hur? Precis som vid valet av mat till katten så tycker vi även att belöningsgodiset för katten ska vara anpassat efter kattens hälsobehov och gä rna med hälsofrämjaden egenskaper utan att göra kompromisser på smaken! Vi rekommenderar belöningsgodis till katten utan spannmål, gärna frystorkat kött eller med superbär som främjar bland annat immunförsvaret och hjärtat. 

Belöningsgodis för katt vid allergi?

Om du vet att din katt är känslig mot något eller rentav allergisk, då bör du givetvis undvika de ämnen din katt är överkänslig mot. Är du osäker på vad din katt är allergisk mot så rekommenderar vi att du använder belöningsgodis som är så rent som möjligt, varför inte torkad anka eller fisk?

 

Är du osäker på vilket belöningsgodis du ska välja till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilket belöningsgodis din katt tycker om? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi rekommenderar gärna belöningsgodis som vi tror att din katt kommer att gilla! Vi tycker om besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa belöningsgodis och dentalgodis till katten, billigt online eller i butik.

Sortering:
RAUH Levergodis Torkat
49 kr
Slut
RAUH Vomgodis
49 kr
Slut
RAUH Laxgodis
49 kr
Slut
RAUH Nötgodis
49 kr
Slut
RAUH Kalkongodis
49 kr
Slut
Trixie Creamy Snacks
35 kr
Slut
RAUH Nötsalami 2-P
69 kr
Slut
RAUH Grisgodis
49 kr
Slut
Jr Farm Catnip-Marbles
79,90 kr
Slut
Trixie PREMIO laxpaté
39,90 kr
Slut
1 2 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr