Stäng
Start / Katt / Kattlådor & Tillbehör / Spadar

Kattspade - för smidig rengöring av kattlådan

Kattspade: Kattssandspadar är något vi kattägare använder dagligen. Vi gillar kvalitativa kattsandsspadar med hållare, metall som är anpassade för den typ av kattsand vi använder. Hos oss hittar du kattspade från Trixie, Dogman, PeeWee, Savic och Beco.

Läs mer om Kattspadar

Kort om Kattsandsspadar

Att köpa en kattspade handlar mycket om smak och tycke. Däremot finns det ett par detaljer som är värt att känna till innan du köper en kattsandsspade. Nedan går vi igenom några läsvärda tips innan köpet av kattspaden.

 

Köpguide - Kattspadar

Hur använder jag en kattspade?

En kattsandsspade används dagligen vid rengöringen av kattlådan. Därför är det värt att ta en extra minut och köpa en kattsandsspade du blir nöjd med långsiktigt. Kattspadar finns i en mängd olika former, färger och material anpassade för allt från vanlig kattsand till kristallsand och PeeWee-pellets.


Kattspade Grov

Grövre kattspadar fungerar främst till dig som använder grövre kattsand. Alltså kattsand som inte är speciellt finkornig för att enkelt kunna filtrera ut kattsand som inte klumpat sig. Grövre kattspadar fungerar även utmärkt till trägranulater.

 

Kattspade Fin

De finare kattsandsspadarna fungerar bäst till finkornig klumpbildande kattsand där du vill kunna plocka de kompakta klumparna enkelt.

 

Kattspade Metall

För dig som gillar kvalitet -Kattspade metall är kattspaden som håller en livstid. Metallkattsandsspadarna är effektiva och enkla att använda för att rengöra kattens låda.

 

Kattspade med påse

Kattspade med påse i handtaget är smarta och praktiska kattsandsspadar med inbyggd förvaring för påsar till kattens avföring och urin. Påsarna är enkla att fylla på med nya rullar. Kattspade med påse fylls enkelt på med hundpåsar från t.ex. Green Bone.

 

Kattspade PeeWee

För dig som använder PeeWees kattlådesystem så kan vi varmt rekommendera PeeWees egna kattspade. Kattspaden har rundade hål för en enkel hantering av PeeWee Trädpellets.


FAQ - Vanliga frågor om Kattspadar

Behöver jag byta ut kattspaden? Kattspaden behöver inte bytas ut så länge den fungerar tillfredställande.

Vad är kattspade med hållare? Kattspade med hållare är smidiga kattsandsspadar som har plats för avföringspåsar. Hållaren är enkel att fylla på vid behov och du vet vart du har alla hygienpåsar.


 

Behöver du hjälp att hitta rätt typ av kattspade?

Vet du inte vilken typ av kattsandsspade du behöver eller som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en passande modell och storlek för dig och din katt. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla köpkvarter så hjälper vi dig! Hos oss hittar du kattspade och kattspade i metall från välkända varumärken som Trixie, Savic, Dogman och PeeWee. Köp kattspade billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr