Start / Katt / Koppel, Halsband & Sele / Namnbricka katt

Graverad namnbricka katt & ID-Märkning

Namnbricka katt: Hos oss hittar du mängder av olika namnbrickor och ID-brickor för katt. Välj och vraka bland namnbrickor i former så som ben, cirklar, hjärtan, ben eller andra roliga former som passar katthalsbandet. Givetvis hittar du namnbrickor katt i guldfärg, mässing, rostfritt och silver. Vi graverar namnbrickan efter dina önskemål! Att skaffa en namnbricka till katten är en billig och enkel försäkring om din katt eller kattunge skulle komma bort från dig. 

Vill du läsa mer om nambrickor för katter så har vi samlat vanliga frågor vi får om namnbrickor nedan.

Läs mer om Namnbrickor & ID-brickor för katt.

Kort om Namnbrickor katt & ID-Brickor

När det kommer till att köpa en namnbricka till katten eller kattungen så finns det en del att ta hänsyn till. Vi tycker att du bör anpassa kattnamnbrickan efter storleken på din katt. Att välja en jättestor namnbricka till en katt eller kattunge fungerar kanske, men din katt kommer troligtvis tycka att namnbricka är i vägen och eventuellt hindra kattens rörelser.

Hos oss hittar du namnbricka till katt i en mängd olika former och färger, så som namnbricka i guld, mässing, namnbricka till katthalsbandet eller varför inte sätt namnbrickan på kattselen? 

Välj ut en passande namnskyllt katt i den färg du önskar och skriver in vad du vill att det ska stå på namnbrickan (max fyra rader). Vissa namnbrickor för katter kan graveras på båda sidor och andra endast på ena sidan. Detta ser du enkelt under respektive namnbricka. Välj sedan de typsnitt du önskar.


Vi graverar namnbrickor till katt!

Vi graverar namnbrickan efter dina önskemål här hos oss och själva graveringen görs på ca tre minuter. Vanligtvis så väljer de flesta att gravera in kattens namn och ett telefonnummer på namnbrickan.

Vanliga frågor om ID-Tuber & Namnbrickor för katter

Kan namnbrickor framkalla allergier hos katt?
Vissa märken av namnbrickor för katter kan framkalla allergier som kan ge katten hudirritationer och/eller klåda. De namnbrickor vi säljer är allergisäkra och ger inte upphov till allergier.


Vilka material är namnbrickorna tillverkade av?
Alla namnbrickor vi säljer är tillverkad av korrisionsbeständigt aluminium eller plätterad mässing. På så sätt är de allergisäkra och ger inte upphov till allergier hos Katten. Alla våra namnbrickor är med andra ord rostfria.

Varför är Namnbricka & ID-Bricka viktigt till katten?
Kattungar som inte riktigt har hittat sin plats och satt sitt river har lätt att komma på villovägar då dom gärna utforskar sin omgivning utan att förstå konsikvenser. En namnbricka är extra viktigt att ha på sin kattunge.

Hur länge håller en graverad namnbricka katt?
En graverad namnbricka håller i stort sett hur länge som helst. Gravyren ristas in i brickan med en industridiamant av hög kvalité. Den vanligaste orsaken till att man skaffar en ny namnbricka är att man har bytt telefonnummer eller vill köpa en namnbricka med en annan coolare design.

Vilken är den bästa namnbrickan till katt?

Det händer att vi får frågan om vilken namnbricka som passar katter bäst. Vi tycker att du ska välja en namnbricka som passar din katt både till storlek form och färg. Matcha gärna färgen på namnbrickan och ID-brickan med ett snyggt katthalsband. Vi har Namnbrickor och ID-tub för katt i mängder av olika färger, stilar och former.

 

Olika typer av Namnbrickor för katter?
Namnbrickor för katt finns en mängd olika kombinationer, färger, former, storlekar och designer. Nedan kan du läsa mer ingående om specifika varianter. Vi rekommenderar namnbrickorna med gummikant för katter framförallt för att de är tysta och inte stör katten.

Ben - Namnbricka för katt

Kanske ska katten ha ett coolt ben som namnbricka för att göra grannarnas katter avundsjuka?. Benet är mera långsmal och man får lätt plats med flera telefonummer ingraverade på brickan. Vill du ha kattens namn så brukar vi rekommendera att ha namnet på ena sidan och ett eller två telefonnummer på baksidan. Upp till till fyra telefonnummer rymms, men två blir tydligast. Namnbrickorna i benform finns i två storlekar och i en mängd färger så som guld, mässing och silver.

Det finns två olika typer av benform. Den enklare modellen (Basic) och den mer Disney-liknande (Classic). Classic är något smalare på mitten och där rekommenderar vi att man bara skriver telefonnummer.

Cirkel - Graverad namnbricka för katt

Cirkelformad bricka är stilren. Här finns plats för flera telefonnummer. Cirkeln är ett vanligt val för många och väldigt säker i och med att brickan är helt runt och saknar kanter och lämpar sig bra till katter.

Bland de cirkelformade ID-brickorna finns det en mängd olika brickor att välja på. Allt från vanliga klassiska till glittriga. Det finns även varianter med motiv av fotboll, basketboll, tennisboll. Andra har texter som "The Boss" eller "I'm the King", för att näma några.


Hjärta - Namnbricka

Namnbricka i form av ett hjärta är en annan gullig klassiker, som finns i många färger. Även som guld- och silverglittrande. Vill man få plats med många telefonnummer så finns det en större variant. Visst är det sött med ett litet hjärta till katten?

Namnbricka med reflex

Det finns ID-brickor och namnbrickor med reflexer som har reflekterande material på ena sidan. Dessa brickor finns i liten och stor cirkel samt hjärtform. En smart namnbricka för katten med dubbla funktioner.

Tysta namnbrickor

Dessa namnbrickor är försedda med en gummikant som göra att namnbrickan blir tystare. Här är det slut på klingandet från namnbrickan när katten är ute och smyger i skogen, äter eller dricker vatten. Namnbrickan finns i hjärtform eller benform i tre färger.


Du väljer, vi graverar!
Vår moderna maskin graverar en namnbricka till katten på några få minuter. Vår graveringsmaskin graverar namnbrickor med en industridiamant som säkerställer att namnbrickan håller länge! Du väljer fritt vad du vill att vi graverar åt dig. De flesta namnbrickor kan graveras på båda sidor med upp till fyra rader på varje sida. Tänk på att storleken på texten blir mindre desto fler rader du väljer. Du kan även välja mellan fyra olika typsnitt. Typsnittet på namnbrickan väljer du under respektive artikel. 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA & PROVA UT EN Graverad NAMNBRICKA TILL DIN KATT ELLER KATTUNGE?

Vet du inte vilken typ av namnbricka eller ID-tub du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en namnbricka som passar din katt.
Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta att en passande namnbricka till katten och gravera den direkt efter dina önskemål. Hos oss kan du köpa bra, tåliga, snygga, coola och häftiga namnbrickor för katter och kattungar, billigt och prisvärt både Online och i butik!

Sortering:
1 2 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr