Stäng
Start / Hund / Träning & Bruks / Klövjeväska

Hundväskor & Klövjeväskor för hund

Att välja klövjeväska till hunden är inte alltid en lätt uppgift. Mycket beror på hur du tänkt att använda din klövjeväska till hunden. Att vandra med hund är en populär aktivitet där det kan vara både smidigt och praktiskt att låta hunden t.ex. bära sitt eget foder på vandringen. Många hundar kan bära 30-50% av sin kroppsvikt i klövjeväskan men börja succesivt med mindre vikt för att vänja in hunden vid att bära vikt i sin klövjeväska.

Populära klövjeväskor är Hurttas klövjeväska, Non-stop Dog Wears superbra hundväska och Ezy Dogs praktiska klövjeväska.

Läs mer om klövjeväskor

Behöver du hjälp att hitta rätt storlek på klövjeväska till din hund så är du varmt välkommen att höra av dig eller varför inte titta in i vår butik så hjälper vi dig att prova ut en klövjeväska direkt på din hund.

Har du en hund som drar mycket kan en klövjeväska ge hunden en uppgift och på så sätt dra mindre. Klövjeväskan kan även används för rehab och muskeluppbyggnad.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT PROVA UT EN KLÖVJEVSÄKA ELLER BÄRVÄSKA TiLL DIN HUND ELLER VALP?

Vet du inte vilket typ av eller storlek av klövjeväska som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en passande klövjeväska för dina äventyr med hunden.

Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta en ergonomsik, smart, smidig och skön klövjeväska! Hos oss kan du köpa bra, tvättbara, vattentäta hundväskor och klövjeväskor, billigt och prisvärt både Online och i butik!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr