Stäng
Start / Hund / Hundleksaker / Flytande

Flytande & vattenleksaker för hund

Flytande hundleksaker för sommarens varma dagar och kul vattenlek med hunden. Många hundar gillar också att leka i vatten varma dagar, då är det bra att ha en flytande leksak i leksakskittet. Flytande leksaker finns både i hårda och mjuka material. Att leka i vattnet med vattenleksaker med din hund är inte bara stimulerande och aktiverande utan även ett bra sätt att få en mindre badsugen hund att tycka vattnet är kul.

Läs mer om Vattenleksaker & flytande hundleksaker

Kort om Vattenleksaker för hund

Även om många hundraser älskar att simma och leka i vattnet och kan göra det i en evighet utan att tröttna så bör du ha uppsikt över hunden hela tiden och vara försiktig i områden med algblomning och vara vaksam på detta innan ni startar vattenleken. Apportering i vatten är en kul aktivitet för många hundar, men är det höga vågor så kan en flytväst för hunden vara en god idé. Anpassa även storleken på vattenleksaken så att hunden enkelt kan få grepp om vattenleksaken ute i vattnet. 

Behöver du hjälp att välja flytande hundleksak eller vattenleksak till din hund eller valp?

Vet du inte vilken flytleksak som passar dig och din hund bäst? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt vattenleksak. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa flytande hundleksaker från välkända varumärken så som Trixie, Dogman, Rogz och kong. Köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr