Start / Katt / Kattmat / Frysfoder

Färskfoder & Frysfoder för katt

Färskfoder katt och färskt frysfoder för katt är mycket populärt då det innehåller väldigt hög mängd protein och fett och är spannmålsfria, något som är livsviktigt för katten. B.A.R.F utfodring av katten är också populärt idag. Många katter föredrar färskfoder före andra alternativ. Hos oss hittar du bland annat Mush Färskfoder för katt och Vom og Kattemat färskfoder för katt.

Läs mer om färskfoder för katt

Kort om färskfoder för katt

Färskfoder för katt, eller BARF, står för Biologically Appropriate Raw Food (Biologiskt Anpassad Rå Föda) och kan jämföras lite med människans stenålderskost. BARF innebär att din katt serveras naturlig kost i form av ben, kött, inälvor, frukt, grönsaker, ägg- och mjölkprodukter med så få tillsatser so möjligt.

Fördelarna med BARF för katt

  • Inga tillsatta färgämnen, konserveringsmedel eller andra onaturliga ämnen
  • Alla nyttiga näringsämnen och enzymer bevaras i sin naturliga form eftersom fodret inte hettas upp vid tillagningen
  • 100% spannmålsfritt
  • Aptitlig doft och hög smaklighet
  • Bättre tarmfunktion och mindre avföring
  • Fodret ger mer energi

Vanliga frågor om färskfoder för katt

Hur mycket färskfoder ska min katt äta per dygn? Hur mycket färskfoder din katt skall äta beror till stor del på ålder och aktivitetsnivå. En generell nivå att utgå ifrån är att din katt behöver äta ungefär 2-5% av sin kroppsvikt varje dag. Tänk på att katter är både nattätare och småätare, därför är det en god idé att dela upp utfodringen på 2-3 gånger per dygn. 

Kattungar och dräktiga/digivande katter behöver äta mer frekvent och bör utfodras 4-6 gånger per dygn. Mängden färskfoder för katt per dag kan variera något från varumärke till varumärke.


Vilket färskfoder för katt är bäst i test? Hos oss har Mush färskfoder fått bäst i test av våra katter. Dels attraherar smaken väldigt bra, köttbullarna är lätta att hantera och katterna har mått väldigt bra av mush färskfoder för katt.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA FÄRSKFODER TILL DIN KATT?

Vet du inte vilket färskfoder du skall välja till din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta det bästa färskfodret för dig och din katt. Hos oss hittar du färskfoder från Vom Og Kattemat och Mush.

Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på! Hos oss kan du köpa bra, billig och prisvärt färskfoder och frysfoder för katt både Online och i Butik.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr