Stäng
Start / Hund / Hundfoder / Torrfoder / Vigor & Sage Hundfoder

Vigor & Sage Hundfoder

Vigor & Sage är ett relativt nytt varumärke med hundfoder i sverige med fokus på holistiskt innehåll.  Vigor & Sage har ett unikt tänk med sina ingredienser och erbjuder torrfoder både för hund och katt med mycket med hög smaklighet och örter. Proteinkällorna består till störst del av kyckling, kalkon och lax för deras positiva egenskaper. Vigor & sages torrfoder tillverkas i Holland med ingredienser från EU. Ingredienserna kvalitetskontrolleras noga och leverantörerna väljs efter hårda kriterier.

Läs mer om Vigor & Sages Hundfoder


Vigor & Sage Hundfoder

Unikt för Vigor & Sage's hundmat är att de har örter så som gojibär, havntorn, ginseng, lakritsrot, grönt te, jams, codonpsisrot och psyllium. Där dessa örter har mycket positva hälsofördelar för din hund . I Vigor & Sages produktutbud för hundar hittar du allt i foderväg för valpen till den seniora hunden.

Vigor & Sages hundfoder är spannmålsfritt och dels potatis och grönsaker som huvudsakliga kolhydratskällor.

Hälsofördelar med de olika örterna du hittar i Vigor & Sages hundfoder.

Gojibär

Innehåller naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter som stärker både stimulerar och stärker immunförsvaret hos hunden, sänker kolesterol och stärker synen.

Grönt te:

Grönt te är en av de hälsosammaste växterna vi har, fullt av viktiga näringsämnen och antioxidanter. Det är vetenskapligt dokumenterat att grönt te kan ge ökad fettförbränning och ökad prestationsförmåga. Grönt te avlägsnar också skadliga bakterier från munnen vilket bidrar till en bättre tandhälsa och friskare andedräkt hos hundar.

Poria:

Poria har flera positiva egenskaper för hälsan hos hundar så som t.ex. näring till hud & päls samt positiva egenskaper för magen och matsmältningen.

Krysantemum:

Ger hundfodret naturliga oljor och är full av nyttiga vitaminer och mineraler.

Ginseng:

Stärker immunförsvaret hos hundar på ett naturligt sätt och stimulerar fysiskt och mentalt välmående.

Astragalus:

Främjer friska luftvägar och stärker immunförsvaret hos hundar.


Lakritsrot
:

Lakritsroten stärker och skyddar hundens slemhinnor så som mage, tarm, urinvägar och luftvägarna. Lakritsroten är även antiinflammatorisk och innehar antivirala egenskaper.


Hagtorn:

Positiv inverkan på hundens hjärta och hjärtats funktion, samt ökar cirkulation och fettförbränningen.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr