Stäng
Start / Hund / Hundbur & Transport / Cykelkorg

Cykelkorg Hund

Cykelkorg hund: Har du en mindre hund eller katt som inte orkar springa brevid när du cyklar är en cykelkorg ett bra alternativ för hundtransport på cykeln. Ett par saker att tänka på är hur du har tänkt att använda din cykelkorg för hund, hur mycket vikt klarar den och hur rymmer den din hund eller katt? Något annat att ta hänsyn till är om du är i behov av regnskydd, bärhandtag eller om inbyggt koppel finns i cykelkorgen och eventuellt ett gallertak.

Cykelkorg för hund Det finns en mängd olika cykelkorgar för hundar. Nedan går vi igenom vanliga typer av cykelkorgar och vad de lämpar sig bäst till.


Hundcykelkorg för montering på cykelstyre

Cykelkorgar för montering påstyre

I vårt sortiment finner du flera varianter av cykelkorgar för hund för montering på styre. De lite enklare varianterna hängs på cykelstyret med gummerade fästen och kan enkelt tas av.

Du finner även cykelkorgar för montering på styre med snabbfästen där du enkelt kan ta av cykelkorgen och dessa cykelkorgar för hund tål generellt mer vikt än de enklare cykelkorgarna. Hundcykelkorgarna för montering på styre finns i flera matieral, där de vanligaste är tillverkade i polyrotting eller tåligare canvastyg ofta kombinerat med ett gallertak.Hundcykelkorg för pakethållare

Hundcykelkorg för pakethållare

Har du en pakethållare så kan en cykelkorg för montering på pakethållaren vara att föredra då dessa generellt klarar mer vikt, är mer flexibla och kan ofta användas även som transportväskor.

Dessa cykelkorgar för monering på pakethållare finns i flera varianter där du kan välja en som passar måttet på din pakethållare och storlek på din hund. Hundcykelkorgarna för montering på pakethållare finns både o pil, polyrotting och tåligare canvastyg.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT PROVA UT EN CYKELKORG

Vet du inte vilken cykelkorg som passar dig, din hund eller din cykel? Lugn, vi hjälper dig! Du är varmt välkommen att höra av dig till oss men vi gillar också besök, så varför inte titta in i vår butik i Stockholm, Sickla? Hos oss kan du köpa cykelkorgar & cykelfästen till din hund både online & i butik.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr