Start / Katt / Kattunge

Kattunge & Kattungetillbehör

Kattungetillbehör: Här hittar du allt du och din katt kan tänkas behöva i form av kattleksaker och kattillbehör till dig för kattungarna! Vi strävar efter att vara den bästa butiken för dig och din kattunge med de bästa kattillbehören och katt grejer både i vår fysiska butik i Stockholm, Sickla och online billigt med fri hemleverans. 

Underkategorier: Kattmat kattunge - Kattungegodis - Halsband Kattunge - Koppel till kattungar - Sele till kattungar 

Läs mer om vårt sortiment av kattsaker & kattillbehör

Kort om katttillbehör & kattsaker

Oavsett om du letar efter kvalitativ kattmat, kattkoppel, katthalsband, kläder eller leksaker till din katt så hittar du det flesta kattsakerna hos oss. Vårt sortiment för katt är något som har vuxit fram i många år, med andra ord så säljer vi kattprylar vi själva använder och uppskattar dagligen. Självklart försöker vi ständigt pressa priserna på alla våra produkter, så vi kan erbjuda dig de billigaste kattsakerna online! Saknar du något i vårt sortiment så tipsa oss gärna om något du önskar.

Innan du shoppar på till din katt eller kattunge så vill vi gratulera dig till den nya familjemedlemmen! Vi tror att ni kommer bli riktigt bra kompisar och vet hur härligt det är att bli med katt! Givetvis dyker det också upp en hel del frågor och fundering under kattens olika livsstadier. Hos oss hittar du flera bra guider och svar på vanligt förekommande frågor och problem. Alla guider hittar du under tips och råd för katt. 

Har du nyligen skaffat eller går i tankarna på att skaffa en ny familjemedlem i form av en söt kattunge så kanske vår inköpslista för katt kan vara ett bra utgångsläge? Här får du tips & råd om vilka kattsaker och katttillbehör du och din kattunge kan tänkas behöva. Inköpslistan för kattungar hittar du här.

Givetvis erbjuder vi fri frakt på de flesta kattillbehören och kattsakerna redan från 500 kr med undantag för större och skrymmande varor liksom lättillgänglig shopping som katt affär i vår fysiska butik.

 

Vanliga frågor om kattillbehör & kattsaker

Vad ska man tänka på innan man skaffar katt? Det finns massor med saker att ta reda på och bestämma sig för innan man skaffar katt. Vi föreslår att du läser får guide/artikel om att skaffa katt och kanske på så sätt slipper göra något misstag? Guiden att skaffa katt hittar du här.

Jag saknar något i ert sortimen av kattsaker, kan ni beställa hem? Önskar du någon specifik pryl eller kattillbehör så hör gärna av dig till oss. Vi hjälper gärna till och gör specialbeställningar till dig!

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT kattillbehör & kattsaker TILL DIN KATT & kattunge?

Vet du inte vilket typ av kattsaker, kattmat, katthalsband eller kattsand du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta passande produkter för dig och din katt. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta bra, billig och rätt kattprylar! Hos oss kan du köpa prisvärda och billiga kattprylar både Online och i butik!

Sortering:
Bozita Kitten Chicken
från 65 kr
Bozita Feline Kitten Bitar i Gelé
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
RAUH Levergodis Torkat
49 kr
Slut
RAUH Vomgodis
49 kr
Slut
RAUH Laxgodis
49 kr
Slut
Orijen Cat & Kitten
KAMPANJ
från 89 kr
Slut
Trixie Spårlina nylon Svart
från 69 kr
Slut
RAUH Nötgodis
49 kr
Slut
RAUH Kalkongodis
49 kr
Slut
Dogman Koppel Iris Svart
från 99 kr
Slut
RAUH Nötsalami 2-P
69 kr
Slut
Trixie Creamy Snacks
35 kr
Slut
1 2 3 4 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr