Stäng
Start / Katt / Matplats / Foderautomat

Foderautomat för katt

Foderautomat katt. Söker du en foderautomat till din katt som hjälper dig att dosera ut kattmaten? Här hittar du både smarta foderautomater för torrfoder och foderautomater med chip eller för två katter. Vissa katter äter gärna tills maten är slut och då kan en foderautomat för katt som doserar ut maten vara ett bra sätt att förhindra bland annat övervikt.

Läs mer om Foderautomater för katt.

Kort om Foderautomater för katt 

Automatiska matskålar till katt har många fördelar, framförallt för dig som har flera katter där en är överviktig och den andre smal. Ett vanligt scenario för dig som har flera katter i hushållet. Hos oss hittar du både smarta foderautomater som kan styras via mobilen liksom enklare modeller som portionerar ut kattmaten med vissa intervall eller tidpunkter på dygnet.

 

Fördelarna med foderautomater för katt

Foderautomat är ett utmärkt verktyg för dig som kanske har en kastrerad eller överviktig katt som gärna småäter en aning för mycket. Med en foderautomat kan du kontrollera exakt hur ofta och hur mycket din katt får tillgång till mat. Likaså om du har två katter i hushållet där många ofta har problemet att ena katten är överviktig och den andre är mindre. En foderautomat med chipsensor kan med enkelhet säkerställa att endast "rätt" katt får tillgång till maten. 

 

Vanliga frågor om Foderautomater för katt

Vart är bästa placeringen av en foderautomat för katt? Placera gärna vattenfontänen för katt minst 1-2 meter ifrån vattenskålen. I naturen hittar katten sällan vatten i närheten av sitt byte. Vart ska du placera foderatuomaten då? Foderautomaten kan placeras både högt och lågt. 


Foderautomat för katt med wifi? Vi erbjuder flera foderautomater för katt med Wifi som ständigt är uppkopplade och ger dig utmärkt kontroll via mobilen. Med Wifi foderautomat så har du alltid koll på nivå på kvarvarande foder m.m.

Foderautomat katt med kamera? Vill du ha koll på att din katt får i sig rätt mängd mat och att foderautomaten fungerar som den skall? Då passsar en foderautomat med kamera bra. Hos oss hittar du foderautomater från Trixie för katt med kamera och mörkerkamera som ger dig möjlighet att se vad din katt gör även på natten.

Foderautomat för katt Chip? Har du problem med att en av dina katter äter upp alla andras kattmat? Då rekommenderar vi en chipstyrd foderautomat. Med en foderautomat med chip till katterna kan du bestämma vilken katt som ska ha tillgång till matskålen. Även om katterna inte är chipmärkta så kan du enkelt köpa till ett chip för att hänga i kattens halsband.

 

Behöver du hjälp att välja rätt foderautomat till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilken foderautomat du behöver eller som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foderautomat efter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, prisvärda och billiga foderautomater för katt online med fri hemleverans och i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr