Stäng
Start / Smådjur / Kanin / Leksaker & Aktivering / Kaninleksaker & Aktivering

Kaninleksaker & Aktivering för kaniner

Kanin Leksak, Kanin Aktivering & Aktiveringsleksak kanin: Låt din kanin leka loss! Kaniner liksom många andra djur behöver och mår bättre av både fysisk och mental stimulans. Kaninleksaker erbjuder både mental och fysisk stimulans. Aktiveringsleksaker som du och din kanin kan leka tillsammans med erbjuder en utmärkt hjärnjympa. Hos oss hittar du roliga kaninleksaker och aktiveringsleksaker från välkända Varumärken så som Trixie, Flexi och Dogman. 

Läs mer om kaninleksaker & aktivering

Kort om Kaninleksaker

Precis som många andra djur tycker kaniner om att bli aktiverade både mentalt och fysiskt. Hos oss hittar du kaninleksaker som kaninen kan leka med själv liksom aktiveringsleksaker du och din kanin kan leka med tillsammans. Att leka tillsammans med din kanin skapar ett starkare band mellan er och stärker vänskapen.

Olika typer av kaninleksaker

 

Gnagleksak kanin

Kaniner gillar att gnaga! Erbjud gärna gnagleksaker till din kanin. Tänk på att i så stor utsträckning som möjligt använda träleksaker av träslag som inte är giftiga. Du kan även enkelt göra egna kaninleksaker, läs mer om detta längre ner.

 

Aktiveringsleksak kanin

Kaniner är smarta djur! Därför är det god idé att stimulera din kanin även på det mentala planet. Detta kan du göra enkelt på egen hand genom att träna tricks m.m. men också genom aktiveringsleksaker för kanin där du kan gömma godis eller bollar som kaninen ska rulla runt för att få en belöning ur. 

 

Kaninleksaker Diy

Många gånger har du allt du behöver för att tillverka en egen rolig kaninleksak utanför ytterdörren. Det behöver inte vara svårt att tillverka en egen rolig kaninelsak

 

Vanliga frågor om Kaninleksaker

Vilka leksaker brukar kaniner gilla? Det är svårt att säga att alla kaniner gillar en specifik typ av leksak då kaniner precis som oss är individer. Däremot finns det flera vanliga behov att möta hos kaniner så som tuggande, gnagande och grävande. Dessa behov kan hjälpa dig att köpa rätt typ av kaninleksaker och kanin aktivering för kaninen.BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA KANINLEKSAKER TILL KANINEN ELLER KANINUNGEN?

Är du osäker på vilkea kaninleksaker som passar dig och din kanin eller kaninunge? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta roliga, stimulerande och aktiverande kaninleksaker. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa bra, billiga och prisvärda kaninleksaker och aktiveringsleksaker både Online med fri hemleverans och i Butik.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr