Stäng
Start / Smådjur / Kanin / Hygien & Hälsa / Kosttillskott & Vitaminer

Critical Care Kanin & Kostillskott samt vitaminer

Kosttillskott, Vitaminer & Critical Care kanin: Om du ger din kanin en fullvärdig kost med mycket och pellets så är det sällan kaninernas kost behöver kompletteras med vitaminer och kosttillskott. Däremot så händer det att kaniner blir sjuka eller av andra skäl behöver omvårdnad i form av kosttillskott eller mag- och tarmfrämjande kosttillskott så som Critical Care. Hos oss hittar du Vitaminer och kosttillskott för kaniner från välkända varumärken så som Karlie, Oxbow och Trixie. 

Läs mer om Kosttillskott & Critical Care kanin

Kort om kosttillskott för kanin

Även om vitaminer, mineraler och enzymer finns rikligt i kaninens dagliga föda som består av kaninmat så kan du alltid komplettera med grönsaker, frukter och blad som är rika på vitaminer i kaninens dagliga kost.

 

Tips vid hälsoproblem hos kanin


Behandla diarré hos kanin & Magbesvär?

Om din kanin lider av tillfällig diarré eller mag- och tarmstörningar så är Oxbow Critical care kanin ett utmärkt kosttillskott som hjälper till att balansera kaninens mage. 

Behöver jag ge kaninen vitaminer & tillskott?

Så länge du ger en fullvärdig kost bestående av kvalitativt hö och bra foderpellets eller kaninmat så är det sällan du behöver komplettera med vitaminer utöver detta. 

 

Behöver du kostråd eller hjälp att köpa kosttillskott eller vitaminer till din kanin?

Vet du inte vilken typ av vitaminer eller förebyggande kosttillskott du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig köpa rätt kosttillskott för kaninen. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa hälsosamma vitaminer och critical care kanin både online med möjlighet till fri hemleverans eller hämta i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr