Stäng
Start / Smådjur / Hamster

Hamstertillbehör & Hamster saker

Hamstertillbehör & Hamster Saker: Hos oss hittar du det mesta din hamster behöver. Allt från roliga hamstertillbehör till kvalitativa hamster saker för att kunna bygga en rolig och stimulerande hamsterbur som aktiverar din hamster. Vi vill vara den bästa hamsterbutiken för dig och din hamster både i vår fysiska butik i Stockholm, Sickla och online, billigt med fri hemleverans. Vi erbjuder hela vårt sortiment med hamstertillbehör både i vår fysiska butik och Online. Välkommen in!

Underkategorier: Hamstermat & Dvärghamstermat - Hamstergodis - Hamsterbur - Burinredning Hamster - Hamsterleksaker

Läs mer om hamstertillbehör & hamster saker

Kort om Hamster tillbehör & Hamster Grejer

Oavsett om du letar efter kvalitativ hamster, hamsterburar, hamstergodis eller hamsterleksaker så hittar du det mesta du behöver till hamster hos oss. Vårt sortiment för hamstrar är något som har vuxit fram i många år, med andra ord så säljer vi hamsterprylar vi själva använder och uppskattar dagligen. Givetvis försöker vi alltid pressa priserna på alla våra produkter, så vi kan erbjuda dig de billigaste hamster grejerna online! Saknar du något i vårt sortiment så tipsa oss gärna om något du önskar så försöker vi ta hem detta åt dig. Självklart hittar du massor med dvärghamster tillbehör också!

Innan du shoppar på till din hamster eller dvärghamster så vill vi gratulera dig till den nya familjemedlemmen! Vi tror att ni kommer bli riktigt bra kompisar och vet hur härligt det är att bli med hamster! Givetvis dyker det också upp en hel del frågor och fundering under hamsterns olika livsstadier och eventuella behov. Hos oss hittar du flera bra guider och svar på vanligt förekommande frågor och problem. Alla guider hittar du under tips och råd för hamstrar & dvärghamstrar.

Har du nyligen skaffat eller går i tankarna på att skaffa en ny familjemedlem i form av en söt hamster så kanske vår inköpslista för hamstrar kan vara ett bra utgångsläge? Här får du tips & råd om vilka hamsterprylar ni kan tänkas behöva. Inköpslistan för hamster hittar du här

Givetvis erbjuder vi fri frakt på de flesta hamstertillbehören redan från 500 kr med undantag för större och skrymmande varor liksom lättillgänglig shopping som hamsteraffär i vår fysiska butik.

 

Fakta om hamster

Hamsterns ursprung:
Hamstern har sitt ursprung i centralasien och mellanöstern men återfinns idag i stora delar av världen samt vanliga sällskapsdjur i USA och Europa. 

Generellt om hamstrar:
Hamstrar är nattaktiva djur och är mest aktiva vid skymning och gryning. Naturligt bor hamstern i gångar under marken. Därför gillar hamstrar tunnlar och hinderbanor. Hamstrar sover gärna på dagarna och passar gärna på att samla mat och hamstra mat kinderna under sen kväll och tidig morgon.

Hamsterns bo: 
Hamstrar gräver gärna gångsystem i marken naturligt. Dessa gångsystem har separata sovrum, toalettrum och förrådskammare. Allt för hamsterns bur, bo och tunnelsystem hittar du här.

Hamsterns föda:
Hamstern äter frön bland annat blad, frön, örter, rötter och mindre insekter. Därför är det viktigt att variera hamsterns kost och gärna ge dem mjölmaskar emellanåt. Mer om hamsterns matvanor kan du läsa under hamstermat.

 

Vart köper man en hamster?

Att köpa hamster djuraffär: Hamstrar kan köpas i många djuraffärer och hos uppfödare. Vi rekommenderar i första hand att du vänder dig till en seriös hamsteruppfödare. Idag är det relativt enkelt att hitta en seriös hamsteruppfödare i sin närhet. Du kan även vända dig till Svenska Hamsterföreningen och söka i deras register över hamsteruppfödare.

Vanliga frågor om hamstertillbehör & hamster saker

Vad ska man tänka på innan man skaffar hamster? Det finns massor med saker att ta reda på och bestämma sig för innan man skaffar en ny familjemedlem. Vi föreslår att du läser får guide/artikel om skötselråd för kanin och kanske på så sätt slipper göra något misstag? Skötselråd för hamster.

Jag saknar något i ert sortimen av hamstertillbehör kan ni beställa hem? Önskar du någon specifik pryl eller hamstertillbehör hör gärna av dig till oss. Vi hjälper gärna till och gör specialbeställningar till dig!

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT Hamstertillbehör, hamstermat och hamstergrejer TILL DIN hamster?

Vet du inte vilket typ av hamstertillbehör, hamstermat eller hamsterbur du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta passande produkter för dig och din hamster. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta bra, billiga och rätt hamstertillbehör! Hos oss kan du köpa prisvärda och billiga hamster grejer både Online och i butik!

Sortering:
Nickos Alspån 2-4 mm
från 119 kr
Gd Hamsterbur Happy
Gd
349 kr
Slut
Trixie Hamsterhjul Plast
från 99 kr
Slut
Whimzees Tandborste
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
från 10 kr
Slut
Trixie Trähus Smådjur
från 119 kr
Slut
Jr Farm Johannesbröd
35 kr
Slut
Whimzees Stix
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
från 10 kr
Slut
Jr Farm Snacks-Mobile
129 kr
Slut
Trixie Vattenflaska Glas
från 99 kr
Slut
Jr Farm Ärtflakes
89 kr
Slut
Trixie Lektorn
269 kr
Slut
Whimzees Alligator
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
från 11 kr
Slut
1 2 3 4 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr