Stäng
Start / Smådjur / Hamster / Burinredning / Hamsterskål & Vattenflaskor

Hamster Matskål & Hamster Vattenflaska

Hamster Matskål & Hamster Vattenflaska: Hamstrar behöver alltid ha tillgång till färskt vatten i en skål eller vattenflaska anpassad för hamstrar. Vi rekommenderar i första hand att använda smidiga och smarta vattenflaskor som enkelt hängs på utsidan av hamsterburen. Då håller sig hamstern vatten fräscht längre och är lättare att fylla på! En bra matskål till hamstern är givetvis också viktigt. Tänk på att köpa en matskål som gärna är tung i botten så att hamstern inte riskerar att välta ut skålen av misstag. Hos oss hittar du vattenflaskor & matskålar för hamstrarfrån välkända varumärken så som Trixie, Ferplast, Mason Cash, Classic och Akita.

Läs mer om Hamster Matskål & Hamster Vattenflaskor

Kort om Hamster matskål

Att köpa prylar till sin hamster för första gången är inte alltid så enkelt. Det finns många små detaljer att tänka på. Vi har försökt samla alla små detaljer du kan tänkas behöva tänka på i när det gäller matskålar och vattenflaskor för hamstrar nedan. Läs gärna igenom och hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Kika gärna in våra skötselråd för hamster och inköpslistan för hamstrar under våra tips & råd.

 

Tips vid köp av hamster matskål & vattenflaska


Tips vid köp av hamster matskål

Hur stor ska hamsterns matskål vara? En hamster bör erbjudas en så pass stor matskål att hamstern får plats i den. Tänk även på att köpa en skål som inte välter lätt, dvs. har tyngd i botten och undvik vassa kanter.

Tips vid köp av hamster vattensflaska

Även om vattnet ska bytas varje dag i hamsterns vattenflaska så ska det ändå räcka över hela dagen. Många gånger köper hamsterägare för stora vattenflaskor som du istället kommer få hälla ut vatten ur varje gång du byter vatten. Vanligen rekommenderade storlekar på vattenflaskor är ca 300 ml till mindre hamstrar och dvärghamstrar. Har du flera hamstrar så hittar du även vattenflaskor för hamstrar upp till 1000 ml. Tänk på att hamstrar inte alltid är vana vid att dricka vatten ur en vattenflaska och därför bör erbjudas även en vattenskål tills dessa att de lärt sig att dricka ur flaskan.

Tips: När du fyller på hamsterns vattenflaska så fyll den helt. Annars riskerar den att läcka ur pipen.

Vanliga frågor om Hamster matskål & Vattenflaskor

Kan hamster dricka ur en skål? Absolut, hamstrar kan dricka vatten hur en skål. Vilket ofta är att föredra tills dess att du ser att hamstern lärt sig dricka ur vattenflaskor.

 

Behöver du hjälp att köpa hamster matskål eller hamster vattenflaska?

Vet du inte vilken typ av hamsterskål eller flaska som passar er? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt skål & flaska för dig och dina hamstrar. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, billiga, giftfria hamster matskålar och hamster vattenflaskor både online med möjlighet till fri hemleverans eller hämta i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr