Stäng
Start / Smådjur / Hamster / Hamsterleksaker / Hamster Hinderbana & Hamster Rör

Hamsterhinder & Hamster Rör till bur

Hamster hinderbana & Hamster rör: Att aktivera och leka med hamstern är något som både stimulerar hamstern och skapar en bättre vänskap er emellan. Att aktivera hamstern eller låta hamstern utforska ett kul tunnelsystem är något som inte bara är kul för både dig och hamstern men också en utmaning. Hos oss hittar du allt från roliga hamster rör till bur från Ferplast till roliga hinder och laburinter från välkända varumärken så som Trixie, Ozami, Flexi och JR Farm.

Läs mer om Hamster Rör & Hamster Hinderbana

Kort om Hamster Rör

Att bygga med hamsterrör kan vara riktigt kul. Du kan enkelt bygga ihop flera burar och system med Ferplast hamsterrör. På så sätt kan du skapa en stor hinderbana för hamstern utan att lämna buren. Hamsterören är väl ventilerade och tillverkade i plast som är enkelt att göra rent vid behov. Hamsterrören är kompatibla med Ferplast hamsterburar.

Hamsterrören bör tvättas med ljummet vatten och lite diskmedel vid behov. 

 

Hamster rör till bur

Det finns många olika typer av rörsystem till hamsterburar. Vi har valt ut Ferplast hamsterrör och tunnelsystem då vi tycker att dessa är mest prisvärda, erbjuder hög flexibiltet och ger dig stora friheter att bygga komplexa och roliga hamster tunnelsystem och hamsterrör. 

 

 

Vanliga frågor om Hamster Rör & Hamster hinderbana

Hur ofta behöver jag rengöra hamsterrör? Hur ofta du behöver rengöra hamster tunnelssystem beror på hur många hamstrar du har och hur mycket hamstern klättrar runt i dem. I och med att hamster tunnelsystemen är transparenta så är det lätt att se om du behöver göra rent och vart du behöver göra rent. 

Hur ofta ska jag göra rent hamsterburen? Den dagliga rutinen bör innefatta att göra grovrent i buren, dvs ta bort bajs m.m. Läs gärna vår kompletta guide för skötselråd för hamster.

 

Är du osäker på vilka hamsterrör & hinderbana som passar dig och din hamster?

Vet du inte vilken typ av tunnelsystem eller hamsterrör som passar dig och din hamster? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt typ av tunnelsystem för er. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, billigt rörsystem och hamsterhinderbana både online med möjlighet till fri hemleverans eller hämta i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr