Stäng
Start / Hund / Foder / Torrfoder / Brit Care

Brit Care Hundfoder

Britt Care hundfoder erbjuder hundfoder av högsta kvalitet. Framtaget för att skydda hundens kropp mot negativ påverkan från omgivningen. Därför utgår Brit Care från noga utvalda råvaror av hög kvalitet som lamm, lax, strömming, anka och kanin. 

Brit Care hundfoder blir därför ett hypoallergent huyndfoder som är lättsmält och förebygger foderintolerans. Brit Care hundfoder innehåller också flera funktionella ingrendieser som bland annat stärker immunförsvaret, ger en bättre allmänhälsa och bidrar till minskningen av allvarliga sjukdomar.

Brit Care hundfoder - hypoallergeniskt. Vissa proteintyper från bland annat majs, vete och soja samt vanliga köttsorter som kyckling nötkött och fläsk kan ge foderintoleranser. Därför har Brit Care valt att utesluta dessa typiska och vanliga allergener ur deras hundfoder för att minska påverkan på hundens kropp och på så sätt förebygger foderintolerans och allergier.

Läs mer...

Brit Care hundfoder består av fyra olika serier.

 • Lamm & Ris:
  Lammet har en komplett aminosyraprofil som innehåller höga halter av lättupptagliga fleromättade fettsyror. Allt för att ge komplett näring till hunden. Riset är en glutenfri och lättsmält kolhydratskälla. Brit Cares hundfoder med Lamm & ris finns för alla livsstadier.

 • Lax & potatis:
  Lax & potatisserien är helt spannmålsfri serie som innehåller allt din hund behöver. Rik med omega-3 fettsyror som bland annat fyller en viktig funktion för huden och pälsens kvalitet men också bidrar till en god hjärnfunktion.
  De främsta fördelarna med ett spannmålsfritt recept är att det ger ett lågt glykemiskt index som dessutom ger bättre näringsegenskaper och håller hunden frisk och i god form under hela livet.

 • Särskilda behov:
  Många hundar har särskilda behov i olika stadier i livet. Därför har även Brit Care en serie anpassat för sådan behov som t.ex. viktreduktion, hög aktivitetsnivå, fokus på hud och päls samt ett foder baserat på vildkött och potatis för den känslige hunden.


 • Brit Care Mini:
  De små raserna har speciella näringsbehov. I och med detta har Brit Care tagit fram Brit Care Mini som är specifikt utformat för att fylla behoven hos de små raserna. Serien är spannmålsfri och innehåller hög andel kött. De små hundarna har ofta även högre förbränning och lever längre, därför har Brit Care mini både vitaminer och mineraler som stöjder tänder, hjärta, leder hår och allmän vitalitet. Ofta är även de mindre hundarna kräsna när det kommer till smak, därför har Brit Care Miniserien färsk kött från lamm och lax utan ben. Brit Care Mini hundfoder innehåller minst 50% kött varav 20% färskt kött. 
  Brit Care Mini passar raser så som Mopsar, Papilloner, Yorkshireterrier, Affenpinscher med flera. Brit Care Mini Torrfoder finns för alla livstadier.

Brit Cares hundfoder tillverkas i tjeckien med höga krav på sina ingredienser och råvaror. 

Sortering:

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr