Stäng
Start / Katt / Godis & Tugg

Kattgodis & Tuggpinnar för katt

Kattgodis: Även katter, liksom hundar kan katter också tränas till en mängd olika saker samt behov av mental stimulering. Att stimulera en katt mentalt underlättas av smakrika godisar och tuggpinnar. Hos oss hittar du mängder av gott kattgodis. Tänk även på att många katter har ett tuggbehov. Hundtuggen kan också fungera utmärkt till katt, framförallt de mindre tuggpinnar eller varför inte en matatabituggpinne för katt? Givetvis hittar du många tuggpinnar och tugg för katt hos oss.

Underkategorier: Belöningsgodis för katt- Sticks & Tuggpinnar för katt

Läs mer om Kattgodis & Tuggpinnar för katt

Kort om Kattgodis & Tuggpinnar för katt 

Kattgodis ökar ständigt i popularitet. Många katter är precis som oss människor och vill gärna ha en godisbit eller snack mellan måltiderna. Då är det bra att undvika att ge katten det som oftast finns nära till hands, matrester som kan vara onyttiga eller rentav skadliga för din katt? Liksom om du vill du underlätta träningen av din katt eller varför inte bara belöna med en godbit som är både smakrik och nyttig? Hos oss hittar du mängder av kattgodis från välkända varumärken så som Trixie, Orijen med flera. Alltid med ett innehåll som är säkert för din katt!

 

Smaskiga Tuggpinnar & godisar för våra katter.


Kattgodis

Vilket kattgodis väljer din katt om den själv får välja? Vi vet att många katter föredrar spannmålsfria, torkade köttbitar eller kattgodis med kattmynta. Men precis som oss människor är katter individer med olika smak och tycken. Därför är det svårt att säga i förväg vilket kattgodis just din katt kommer att föredra. Prova gärna med både hårda, mjuka och flytande kattgodis så kommer du säkerligen hitta din katts favorit. 

Tuggpinnar för katt

Liksom hundar har många katter ett behov av att tugga, framförallt kattungar. Tuggpinnar för katt är ofta pinnar från Matatabi eller kattmyntebuskar. Matatabi tuggpinnar för katt och kattunge är superpopulära hos de flesta katter och ger även en tandrensande effekt. Matatabi tuggpinnar finns både som rena tuggpinnar och kombinerade med sisal för en bättre tandhälsa. Mer om tuggpinnar för katt kan du läsa om här.

 

Vanliga frågor om Kattgodis & Tuggpinnar för katt

Göra eget kattgodis? Recept på eget kattgodis: För dig som vill testa att göra eget kattgodis, så är det inte speciellt svårt. T.ex. så kan du enkelt göra kattgodis av kycklingbröstfilé själv i ugnen.

Gör såhär:
Strimla en kycklingbröstfilé i fina smala bitar och lägg de strimlade bitarna på ett galler och torka i ugnen på låg temperatur i en till två timmar beroende på storlek på bitarna.


Vad kattmynta? Kattmynta är en blommig växt som förekommer naturligt i södra och östra europa samt mellanöstern, centralasien och delar av kina. Kattmynta har tidigare använts som doft och smaksättare till mat och dryck. 

Kattmyntan är kanske mest känd för våra katter för sin starka effekt. Inte bara på våra tamkatter men också vildkatter. De aktiva kemiska ämnet som finns i kattmyntan påverkar katten att öka utsläppet av bland annat endorfin som ger katten en lyckokänsla. Kattmynta används idag vanligtvis både i kattgodis, tuggpinnar och leksaker för katt.


Vilket kattgodis är bäst? Vilket kattgodis som är bäst för din katt är omöjligt att säga på förhand. Katter är individer och kan vara mycket olika till vad de föredrar för lukt och smaker. Vi rekommenderar att du provar dig fram på vilka smaker din katt föredrar. Hos oss hittar du kattgodis med smaker av bland annat, nöt, lamm, anka, kyckling, lever och lax med flera.

Hälsosamt kattgodis, finns det? Nyttigt kattgodis existerar! Men precis som med allt annat bör inget överkonsumeras utan ges i mindre portioner då och då. Vi erbjuder kattgodis med hälsofrämjande fördelar så som för en bättre tandhälsa, mot hårdbollar, för hud & päls eller med superbär som främjar ett starkt immunförsvar.

Kattgodis för känslig mage är också något som uppskattas av många ägare, i Brit Care's kattgodisserie med prebiotika.
Kattgodis hur ofta? Hur ofta du kan ge kattgodis till katten beror dels på vad för typ av kattgodis du ger samt hur stor och aktiv din katt är. Vi rekommenderara att ge några bitar per dag, vill du ge oftare vid t.ex. träningstillfällen så bryt gärna sönder godisbitarna och belöna mindre åt gången.

 

Behöver du hjälp att välja rätt kattgodis eller tugg till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilket godis eller tugg som passar dig och din katt eller kattunge? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt ljud utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa kattgodis och tugg, billigt online eller i butik.

Sortering:
RAUH Levergodis Torkat
49 kr
Slut
RAUH Vomgodis
49 kr
Slut
RAUH Laxgodis
49 kr
Slut
RAUH Nötgodis
49 kr
Slut
RAUH Kalkongodis
49 kr
Slut
Trixie Creamy Snacks
35 kr
Slut
RAUH Nötsalami 2-P
69 kr
Slut
RAUH Grisgodis
49 kr
Slut
Jr Farm Catnip-Marbles
79,90 kr
Slut
Trixie PREMIO laxpaté
39,90 kr
Slut
1 2 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr