Stäng
Start / Hund / Träning & Bruks / Hundflytväst

Hundflytväst

Att ha en flytväst för din fyrbente vän är en billig försäkring. Även om hundar instinktivt kan simma så är en hundflytväst en god idé för att underlätta både uppfångandet och simning för hunden i höga vågor om olyckan skulle vara framme.

Läs mer om flytvästar för hund

Tänk på att inte bära hunden i hundflytvästen, tanken är endast att handtag och maggördeln skall användas i nödfall på hundflytvästen. Det kan även vara en god idé att låta hunden bära flytväst även vid vistelser runt bryggor eller dylikt.

Att välja rätt flytväst och rätt storlek på flytväst till din hund är inte alltid så enkelt. Men ett par grundregler när det kommer till att välja flytväst till din hund är hunden skall bära och kunna simma i flytvästen med 1/3 av ryggen fri. Hunden är tyngst framtill och en hundflytväst skall hjälpa hunden att hålla huvudet och nosen ovanför ytan.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT HUNDFLYSTVÄST TILL DIN HUND?

Vet du inte vilken typ av flytväst eller vilken storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en flytväst som sitter rätt på din hund utifrån din hunds ergonomiska förutsättningar. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut en hundflytväst på plats! Hos oss kan du köpa bra, ergonomiska och säkra flytvästar, billigt och prisvärt både Online och i butik!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr