Stäng
Start / Katt / Koppel, Halsband & Sele / Kattsele

Kattsele

Hos oss hittar du mängder av olika kattselar i olika storlekar, material och färger! Vare sig du söker en snygg kattsele, kattsele med koppel eller en kattsele med reflex så tror vi att du kommer att hitta något som passar dig och din kat. Vårt sortiment förändras och förbättras ständigt, hos oss hittar du kattselar av alla olika typer. Nedan kan du förfina ditt urval utefter färg, storlek och om du önskar reflexer och andra viktiga egenskaper.

Läs mer om kattselar

Kattselar i korthet

Z


Att tänka på vid köp av kattsele Nedan har vi samlat de viktigaste att tänka på vid köp av kattselar. Givetvis är behoven olika beroende på storlek på katt, om du behöver reflex, plats för att skriva telefonnummer och så vidare. 

 

Storlek på kattselar.

X

Katt sele med eller utan koppel

X

Synlighet & Reflexer

X

 


X

 

Vanliga frågor om kattselar

katthalsband eller kattsele?
Katthalsband eller kattsele? Har du tänk att gå promenader med din katt så rekommenderar vi att du använder en kattsele då i stort sett alla katthalsband har säkerhetsfunktionen som gör att katthalsbandet "utlöser" om det blir drag i halsbandet. katthalsband hittar du här. 
X?
XX? X


X?
X

Bästa kattselen?

Populära kattselar
X

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA EN KATTSELE TILL DIN KATT ELLER KATTUNGE?

Vet du inte vilken typ av kattsele eller vilken storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en kattsele som har de funktioner och egenskaper som passar dig och din katt. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut en kattsele! Hos oss kan du köpa bra, snygga, coola och balla kattselar, billigt och prisvärt både Online och i butik!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr