Stäng
Start / Hund / Reflex & Blink / Hundreflex

Hundreflexer, Reflexvästar & reflexhalsband til hund

Hundreflexer är en billig försäkring! Se alltid till att synas i mörket. Tänk på att reflexer åldras och bör bytas ut efter ett antal tvättar eller efter ett par år. Till den långhåriga hunden passar jakthalsbanden med reflex och även reflexvästen för pälshund. Hos oss hittar du reflexer för hundar i form av reflexhalsband, reflexselar, reflextäcken, Reflex scarfar och reflexvästar från välkända varumärken så som Dogman, Non-Stop Dog Wear, Alac med flera!

Läs mer om Hundreflexer

Kort om Hundreflexer

Reflexer för hundar finns i alla möjliga former, storlekar och färger. I dagens prylar för hund är många gånger reflexer redan insydda i sömmar, kläder, selar, koppel och halsband. Dessa reflexer blir ofta smutsiga och tappar effekt med tiden. Därför kan det vara en god idé att ha ett separat reflextäcke, reflexväst eller reflexhalsband som ni kan använda de mörka dagarna på året. Reflexer åldras även och behöver bytas ut med jämna mellanrum.

 

Reflexprodukter för hund


Reflexvästar

Reflexvästar för hund är utmärkt att använda dagar när det inte regnar, är för kallt och du smidigt och enkelt vill att din hund ska synas ordentligt på promenaden. Reflexvästarna finns i flera olika färger och kvaliteer från varumärken så som Dogman, Trixie och Non-Stop Dog Wear. Reflexvästarna för hund knäpps enkelt fast med kardborre eller snabbspännen. Reflexvästarna är utmärkta att använda på hundar med mycket päls där halsband riskerar att försvinna in i den långa pälsen.

Reflexhalsband

Reflexhalsband för hund likt reflexvästar är mycket enkla att använda, finns i flera färger, storlekar och både med resårband samt snabbspännen. Reflexhalsbanden används med fördel på korthåriga hundar eller vid användning på långhåriga hundar lämpar sig reflexhalsbanden med flärpar bäst.

Reflexscarf

Reflexscarfen för hundar är ett något roligare alternativ till reflexvästar och halsband. Reflexscarfen passar också bra på långhåriga hundar då den lägger sig utanpå pälsen och alltid syns väl. Reflexscarfarna finns i flera färger och är mycket enkla att hantera. 

Reflextäcken

Reflextäcken finns både i tunnare varianter för varma hundar eller som regntäcken liksom varma vintertäcken med väl synliga reflexer där hela täcket är sytt av reflextyg. Dessa täcken gör att din hund syns i alla scenarion. 


Vanliga frågor om hundreflexer

Hur tar jag bäst hand om reflexerna? För att reflexerna skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter om reflexhalsbanden & västarna. Följ de rekommenderade tvättråden och torka gärna av reflexerna mellan tvättningarna för bästa effekt.


 

Behöver du hjälp att välja rätt reflex till din hund hund eller valp?

Vet du inte vilken typ av hundreflex du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt reflexer för dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut en passande reflex till din hund! Vi erbjuder ett stort urval av reflexvästar, reflexhalsband och reflexscarfar för alla hundar, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr