Start / Hund / Hundpromenad / Hundkoppel

Hundkoppel

Hundkoppel: Att välja ett hundkoppel till din hund är inte alltid en enkel uppgift. Det finns många aspekter att ta hänsyn gällande val av hundkoppel. Nedan så går vi igenom de vanligaste frågorna kring val av koppel till din hund. Tänk även på att du kan förfina ditt urval av koppel för hund genom att välja produkttyp nedan. Hos oss hittar du noggrant utvalda & fina hundkoppel i läder, flexi, nylon, rundsytt, dubbel i olika storlekar, material och färger från välkända varumärken så som Dogman, Trixie, Dog Copenhagen, Hurtta, Metizo Dezign med flera! Hos oss kan du köpa hundkoppel online eller besök vår fysiska butik och prova ut ett passande hundkoppel i Sickla Köpkvarter - Stockholm. Varmt välkommen in!

Underkategorier: Läderkoppel - Löp & Spårlina - Flexi & Rullkoppel - Tvillingkoppel & Specialkoppel - Tyg & Nylonkoppel

Läs mer om Hundkoppel

Hundkoppel i korthet

Att köpa koppel till hund ska vara kul och enkelt! Nedan har vi listat de vanligaste frågorna vi får relaterade till hundkoppel. Vi hoppas att detta kan göra ditt val av valpkoppel och hundkoppel enklare. Idag finns det en uppsjö av olika märken på hundkoppel, allt från Hurttas populära koppelserier som består av, hundkoppel jogging, reflexkoppel till något enklare koppel så som Dogmans Iris hundkoppel som finns i massor med trevliga färger, eller varför inte ett Svensktillverkat koppel från Metizo?

 

Koppeltvång - Varför behöver hundar hundkoppel?

I merparten av våra Svenska kommuner råder det delar av året eller hela året koppeltvång på alla hundar utom på anvisade platser. Det är så klart viktigt att visa hänsyn till omgivningen och se till att din hund är kopplad dels för andras skull - vid t.ex. hundrädsla. Men även för din och din hund säkerhet. För att ta reda på vad som gäller i din kommun föreslår vi att du kontaktar din kommun eller besöker din kommuns hemsida.

 

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV HUNDKOPPEL

Välj passande längd & bredd på koppel hund

 • Längd på hundkoppel - Beroende på hur du ska använda kopplet så bör du anpassa längden efter detta. Ett kort hundkoppel eller mutlikoppel som har justerbar längd passar ofta bättre i tighta situationer, i storstäder m.m. Medan ett långa hundkoppel ofta passar riktigt bra för utomhusaktivteter så som Nosework, promenader m.m. För utomhusaktiviteter är det många som föredrar hundkoppel 3 meter. Hos oss hittar du hundkoppel 10m och längre. I tätbebyggelse underlättar det ofta att ha ett koppel med fast längd och mellan 1,6 till 2 meter långt. För skogspromenader och ett aktivt hundliv så rekommenderar vi även att du kompletterar med ett hundkoppel 3 meter.

 • Bredd på hundkoppel - Beroende på längden på hundkopplet så bör du även fundera på en passande bredd för dig och din hund. Säkerställ också att den bredd du väljer är anpassad efter din hunds vikt. En större och tyngre hund belastar hundkopplet betydligt mer än mindre raser. Då handlar det framförallt om hunden rycker till el likande - då gäller det att alla delar på hundkopplet håller.

 • Dragtestade & Hållfasthet - Som vi nämnt tidigare så gäller det också att kopplet du väljer också är anpassat efter storlek och vikt på din hund. Ex. Ett tunt läderkoppel passar mindre bra för en större och tyngre hund. Även om kopplet håller till en början så tenderar läder som blir blött och sedan torkar om och om igen bli skörare med tiden.

 • Koppel liten hund - När du ska köpa hundkoppel till liten hund så rekommenderar vi i första hand att tänka på totalvikten av kopplet, anpassa framförallt bredden och storlek på haken till hundens vikt, styrka och storlek. Ofta klarar små hundar mer än vad många hundägare tror. 

 • Hundkoppel stor hund - När du ska köpa koppel till stor hund så gäller det omvända. Köp ett koppel med ordentlig bredd och hakar som du kan lita på i alla situationer. Framförallt om du har en större hund som drar. 

Materialval på hundkoppel

Att välja ett passande material på hundkopplet, är så klart också viktigt utefter era förutsättningar. 

 • Hundkoppel Nylon - Merparten av hundkoppel idag är tillverkat av nylon. Nylonkoppel ger många fördelar så som hög draghållfasthet samt lätt att sy in synliga reflextrådar.

 • Läder - Hundkoppel läder är populära val som är eleganta och tåliga så länge du tar hand om dem. Välj gärna ett läderkoppel som är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder.

 • Metall & Hundkoppel Kedja - Vissa hundar som tycker det är jättekul att leka och bita på hundkopplet - då kan det vara en stor fördel med ett hundkoppel kedja eller inplastad lina. 

 

Egenskaper vi uppskattar på hundkoppel

 • Reflex & Hundkoppel reflex - Hundkoppel reflex, reflex, reflex, reflex, vi kan inte tjata för mycket om att använda reflexer. Hundkoppel med reflex är en billig försäkring och säkerställer att omgivningen ser dig och din hund i mörket. Du kan enkelt sortera ut efter hundkoppel med reflex under "Egenskaper".

 • Hake - Att välja en hake på kopplet som du trivs med är viktigt, likaså gäller det att storleken på haken är anpassad efter din hunds vikt och storlek. Pistolhakar lämpar sig bra för de flesta hundar och situationer. För dig som kräver lite mer av ett hundkoppel rekommenderar vi BGB-hake på kopplet. BGB-haken eller karbinhake är helt enkelt överlägsna när det kommer till draghållfasthet.

 • Ryckdämpat - Ryckdämpat koppel är en uppskattad egenskap för dig som har en hund som ibland rycker till, skador i axlar eller armar eller har en hund som är känslig för ryck. Ryckdämpade koppel passar även utmärkt när du ska springa med hunden som joggingkoppel eller när du behöver ett hundkoppel till cykel.

 • Antiglid - Vissa situationer kräver bra grepp, för dig som har hala handskar eller liknande så rekommenderar vi ett antiglidkoppel. 

 • Expander - Expanderkoppel är utmärkta hundkoppel för cykel, hundkoppel löpning eller andra aktiviteter där du använder midjebälte eller handsfreebälte. 

 • Multikoppel - hundkoppel försedda med flera D-ringar där du enkelt kan anpassa längden, använda som hundkoppel midja eller helt enkelt när du behöver ett mångsidigt koppel.

Olika varianter & modeller av hundkoppel

Här går vi igenom vanligt förekommande frågor kring olika typer av hundkoppel och i vilka situationer de passar bäst.

 • Retrieverkoppel - Smidigt koppel för hund som vanligtvis används på många retrieverraser under träning. Idag är det många som använder Retrieverkoppel som ett vardagskoppel - vilket fungerar utmärkt. Utmärkande egenskaperna på ett retrieverkoppel är helstrypfunktionen och låsbar öggla. Retrieverkopplet är uppskattat för att det är enkelt att ta av och på snabbt och lämnar inget halsband kvar på hunden som hunden gör att hunden kan fastna i grenar m.m.

 • Utställningskoppel - Egentligen så kan vilket koppel som helst användas till utställning, vissa använder läderkoppel och nylonkoppel, andra helstrypkoppel. Många väljer utställningskoppel som är så litet och tunnt som möjligt så att all fokus skall bli på hunden. När du ställer ut hunden så vill man gärna ha ett smidigt koppel som enkelt tas av vid bedömningen. Utställningskopplet ska gärna gå att ta av och på hunden enkelt och fort.

 • Flexi & Rullkoppel - Flexikoppel har funnits i många år och är populära hos många hundägare tack vare dess flexibilitet. Flexikopplet finns från flera tillverkare men originalet Flexi är det mest populära. Tänk på att inte låta flexikopplet släpa på marken eller fastna i buskar och träd då detta ofta sliter ut kopplet i förtid och riskerar att gå av samt att bromsa linan i tid utan att dra flexikopplet i botten då detta riskerar att dra sönder fjädern som rullar in bandet eller linan. När du använder ditt flexikoppel tänk även på säkerheten och förutsätt inte att cyklister, mopeder eller motionärer ser den tunna linan som lät kan snubblas på. Flexi erbjuder även smarta tillbehör till sina flexikoppel i form av bajspåsehållare och LED-lampor. Alla flexikoppel hittar du här.

 • Löplina & Spårlina - En spårlina är framförallt något du använder när du ska träna spår med din hund. Om du inte är säker på att din hunder kommer till dig vid inkallning så är en spårlina ett bra alternativ då du har koll på vart din hund är och vet att den inte kan springa iväg. Alla spårlinor & löplinor kan du hitta här.

 • Repkoppel & Hundkoppel rep - Vissa föredrar runda repkoppel. Repkoppel är praktiska, ofta tillverkade i tålig nylon samt försedda med insydda reflextrådar. Repkoppel till hund finns i flera bredder och länger. 

Rekommenderade hundkoppel för olika ändamål

Beroende på hur och när du ska använda hundkopplet så kan det finnas en fördel att ha flera olika hundkoppel till de olika situationerna du och din hund är i. Nedan går vi igenom vanliga aktiviteter och vilka koppel som är lämpliga för dem.

 • Hundkoppel Löpning - Om du ska springa med hunden så är det så klart en initial träningsfas där du och din hund behöver bli samspelta. Bra hundkoppel för löpning är ett hundkoppel som du kan sätta på handleden och som stannar där alternativt använda ett midjebälte tillsammans med ett rullkoppel eller expanderkoppel. Prova dig gärna fram och hitta din favorit.

 • Hundkoppel jakt - När det är dags för jaktsäsong och att köpa ett lämpligt koppel till detta så rekommenderar vi ett hundkoppel som är lätt att hantera, väger lite och går snabbt att ta av och på hunden. Många jägare föredrar därför Retrieverkoppel.

 • Hundkoppel till cykel - Att ävlja hundkoppel till cykeln kan vara knepigt. Precis som när du ska ut och springa med hunden så gäller det att du och din hund blir samspelta för att undvika att hunden drar dig åt fel håll eller i värsta fall får dig att ramla. Vi rekommenderar att använda bra cykelfäste kombinerat med ett expander eller stretchkoppel för att ta bort de värsta rycken. Det är också en fördel om du använder en fast längd på kopplet så hunden lär sig vart den ska vara.

 

Hundkoppel bäst i test - vad tycker kontorshundarn?

Det bästa hundkopplet är en vanlig fråga vi får och kanske en omöjlig fråga att svara på. För att ta reda vilket hundkoppel som är bäst till dig och din hund så bör du ställa dig själv ett par frågor. Hur använder jag hundkopplet? Vart kommer vi att använda hundkopplet? Ska du träna din hund med hundkopplet? Ska ni spåra i skogen? Ska det vara lättskött? Ska du ställa ut hunden med kopplet? Ska det vara miljövänligt? Är det ett valpkoppel du är ute efter? och så vidare. Beroende på svaren på dessa frågor kommer du ganska snart få en klar bild om vilken typer av hundkoppel du behöver i ditt kitt. Det finns helt enkelt inget hundkoppel som är bäst för alla situationer.

Kontorshundarna gillar Alac's svensktillverkade läderkoppel som fungerar utmärkt som både vardagspromenadkoppel och till fintillfällen. Även Hurtta Casual serien är ett toppval liksom Dog Copenhagen hundkoppel.

 

Vanliga frågor om hundkoppel

Flexikoppel eller ett fast koppel?
Ämnet är omdiskuterat på många olika forum och kan vara ett känsligt samtalsämne bland vissa hundägare. Flexikopplet är för många hundägare väldigt bekvämt att använda till vardags medan andra är emot användningen av flexikoppel. Nedan går vi igenom både för och nackdelar med flexikoppel. 

Flexikopplets fördelar är många. Tack vare koppeltvång i de flesta av Sveriges kommuner så kan ett flexikoppel då vara smidigt. Med ett flexikoppel har du hunden alltid kopplad utan att begränsa hundens rörelser. I skogen eller på joggingturen kan det vara en fördel att kopplet rullar och in sig självt och du slipper tvärniten bara för att hunden ska lukta lite extra på dendär stenen eller stolpen som luktar så gott. 

Flexikoppel är precis det låter ett mycket flexibelt koppel som finns i flera längder med både linor och band, med reflex och utan reflex. Flexikopplets fördelar är just att de har en generös räckvid med ända upp till 10 meter och att det finns i olika storlekar anpassade efter tyngden på din hund. Flexikopplet är bäst lämpade för områden där du troligtvis inte stöter på andra hundar eller om du och din hund vistas på stora ytor eller i skogen där du vill att hunden skall kunna röra sig fritt men ändå vara uppkopplad.

Ett par saker att se upp med när det gäller Flexikoppel är att du generellt har sämre kontroll och kontakt med din hund eftersom att hunden kan springa längre bort från dig som ägare eller göra ett oförberett utfall mot en mötande hund utan att du hinner stoppa flexikopplet i tid. Flexikopplet ger ett ständigt sträckt koppel vilket är en funktion många uppskattar och tyvärr så lär sig då många hundar att kopplet alltid ska vara sträckt vilken man oftast inte vill i ett normalt koppel. 

Något annat du bör tänka på när du använder flexikoppel med din hund är att alltid ha uppsikt över hunden och se till att en cyklist, moped eller någon annan inte kommer mellan dig eller hunden. Ibland kan linan vara svår att se för andra människor som då riskerar att snubbla eller trassla in sig i flexikopplet. Kika in alla flexikoppel här.

Vad är en bra längd på hundkoppel?
När det kommer till val av längd på hundkopplet så beror det på hur och vart ni vistas tillsammans. I tätbebyggelse underlättar det ofta att ha ett koppel med fast längd och mellan 1,6 till 2 meter långt. 

Vistas du och din hund ofta i skogen? Då kan långa hundkoppel så som löplina eller långkoppel typ hundkoppel 3 meter eller hundkoppel 5 meter eller varför inte så långt som ett hundkoppel 10m vara ett bättre alternativ. Med andra ord är den optimala längden på hundkoppel ytterst individuellt och något bara du kan svara på. Hos oss hittar du hundkoppel långt.


Bästa hundkopplet?
Det bästa hundkopplet är en vanlig fråga vi får och kanske en omöjlig fråga att svara på. För att ta reda vilket hundkoppel som är bäst till dig och din hund så bör du ställa dig själv ett par frågor. Hur använder jag hundkopplet? Vart kommer vi att använda hundkopplet? Ska du träna din hund med hundkopplet? Ska ni spåra i skogen? Ska det vara lättskött? Ska du ställa ut hunden med kopplet? Ska det vara miljövänligt? Är det ett valpkoppel du är ute efter? och så vidare. Beroende på svaren på dessa frågor kommer du ganska snart få en klar bild om vilken typer av hundkoppel du behöver i ditt kitt. Det finns helt enkelt inget hundkoppel som är bäst för alla situationer.

Hur koppeltränar jag min hund?
Att koppelträna din hunden tidigt är a och o. Många har svårt att tro att sin hunden kommer att dra i kopplet när hunden knappt vill gå i koppel till en början. Det är inte alls ovanligt att en valp knappt vill gå framåt till en början. Men en sak är säker, med tiden kommer valpen att gå framåt i med koppel. 

Den vanligaste orsaken till att hundar drar är att hundägare ofta låter sin hund tidigt dra i kopplet dit den vill. En unghund som drar i kopplet är ju inte speciellt jobbigt? Detta ändrar sig dock med tiden och allteftersom att valpen växer och blir större blir den också starkare. Så den lilla valpen som inte alls var speciellt jobbigt när den drog i kopplet kan nu helt plötsligt vara besvärande. Därför är det viktigt att koppelträna redan från början. En annan orsak till att hundar ofta drar i kopplet är att allt annat än husse och matte är intressant i hundens ögon.

Börja lära din hund tidigt att gå fint i kopplet redan från början så slipper du många bekymmer senare i hundens liv. Ha gärna valpen lös mycket i början. Har du din valp lös så kommer valpen den ägna dig mer uppmärksamhet och du måste vara mer intressant för valpen. I början kan det vara en god idé att valpen har ett halsband på sig så den vänjer sig med detta ett tidigt skede. Då blir nämligen nästa steg att vänja sig vid ett koppel också lättare. 

Låt gärna hunden leka av sig i början av promenaden, på så sätt blir hunden lite tröttare och mindre stressad. När du börjar koppla valpen så gäller det att du är konsekvent med att så fort kopplet sträcker sig, dvs att valpen drar så stannar du. Gör du detta konsekvent lär sig hunden snart att det inte lönar sig att dra i kopplet. 

Belöna positivt beteende. Tänk på att vara uppmärksam på din hund i kopplet. Många hundägare glömmer eller missar att belöna hunden vid önskat beteende, till en början så kan det vara en god idé att belöna med godis och verbalt, för att till slut endast behöva verbal belöning. 

Ha dock i åtanke att kopplet inte är för att ha kontroll på valpen eller hunden utan kontroll ska du ha ändå. Kopplet är egentligen bara en säkerhet och för att visa hänsyn till personer i omgivningen.

Olika typer av hundkoppel?
Hundkoppel finns i alla möjliga olika modeller. Nedan går vi igenom många vanliga modeller av hundkoppel och vad dem passar bäst till. Komplettera bra hundkoppel och halsband.

- Utsällningskoppel

Egentligen så kan vilket koppel som helst användas till utställning, vissa använder läderkoppel och nylonkoppel, andra helstrypkoppel. Många väljer utställningskoppel som är så litet och tunnt som möjligt så att all fokus skall bli på hunden. När du ställer ut hunden så vill man gärna ha ett smidigt koppel som enkelt tas av vid bedömningen. Utställningskopplet ska gärna gå att ta av och på hunden enkelt och fort.

- Flexikopel & Rullkoppel

Flexikoppel har funnits i många år och är populära hos många hundägare tack vare dess flexibilitet. Flexikopplet finns från flera tillverkare men originalet Flexi är det mest populära. 

Flexikoppel finns i flera olika modeller och längder. Flexikoppel med lina finns i längder från 3 meter till 5 och 8 meter. Flexikoppel finns garanterat i en färg som passar dig. De mindre flexkopplena finns både i lina och med band samt i färger så som rosa, rött, blått och svart. Flexikoppel finns i anpassade storlekar beroende på hundens vikt. Har du en hund som du vet kan rycka eller drar och vill använda ett flexikoppel så välj gärna en något större storlek som har en kraftigare fjäder.

Tänk på att inte låta flexikopplet släpa på marken eller fastna i buskar och träd då detta ofta sliter ut kopplet i förtid och riskerar att gå av samt att bromsa linan i tid utan att dra flexikopplet i botten då detta riskerar att dra sönder fjädern som rullar in bandet eller linan. När du använder ditt flexikoppel tänk även på säkerheten och förutsätt inte att cyklister, mopeder eller motionärer ser den tunna linan som lät kan snubblas på. 

Flexi erbjuder även smarta tillbehör till sina flexikoppel i form av bajspåsehållare och LED-lampor.

- Antiglidkoppel

Antiglid koppel för hund är hundkoppel även kallade supergripkoppel. Antiglidkopplet är utmärkt att använda i t.ex. våt väderlek då andra koppel lätt blir hala. Antiglodkoppel har invänvda gummitrådar vilket gör att de inte glider lika lätt ur handen som andra koppel. Antiglidkoppel finns i flera olika färger och olika typer av hakar.

- Metizokoppel

Metizokoppel är ett Svensktillverkat hundkoppel från Metizo Dezign. Metzikopplet finns i flera färger och storlekar. Metizokopplet är en snyggt, smidigt och praktiskt hundkoppel med reflex samt fodrat handtag.

- Löplinor & Spårlinor

Vad är en spårlina?
En spårlina är framförallt något du använder när du ska träna spår med din hund. Om du inte är säker på att din hunder kommer till dig vid inkallning så är en spårlina ett bra alternativ då du har koll på vart din hund är och vet att den inte kan springa iväg. 

De flesta hundarna gillar att träna spår. Spårträning kan du göra med din hund inför jaktsäsongen eller varför inte för att bara aktivera din hund? Börja med att lägga ut korta och enklare spår innan du går vidare till mer avancerade spår. Vågar du inte släppa din hund lös är en spårlina ett superbra verktyg. Spårlinor inte bara till spår eller jakt utan är även ett superbra verktyg när du ska träna med din hund.

Spårlina och löplina till hund finns i mängder av olika varianter och material. Spårlinor finns i vävda nylonlinor, flätade spårlinor och spårlinor som är kevlar eller förstärkta med andra slittåliga material, platta, runda osv. Spårlinor och löplinor finns i många olika längder, allt från 5 meter, 10 meter, 15 meter upp till 30 meter. Löplinor används framförallt när du vill att din hund skall kunna röra sig fritt och obehindrat från sitt koppel.

När det kommer till val av spårlina och löplina gäller det att ta hänsyn till din hunds vikt samt vilken aktivitet du har tänkt att använda den till och anpassa valet av spålina efter detta.

Man kan tro att en löplina är en löplina och att alla är snarlika i kvalitet och materialval. De billigare och enklare spårlinorna skiljer sig dock ganska markant i kvalitet och materialval från de dyrare. Ska du använda din spårlina mycket och i skogen eller på andra slitsamma ytor så kan det vara en god idé att lägga lite mer pengar på en spårlina som håller länge. Även valet av färg på spårlinan är viktig då du gärna vill ha en färg som bryter mot omgivningen. Vi gillar neonfärger då dessa syns utmärkt i nästan all terräng.


- Noseworkkoppel

När du väljer ett koppel till Noseworkträningen så är det bra att välja ett koppel som är lite längre då hunden får mer utrymme att söka på utan att bli hindrad av kopplets längd. Många föredrar koppel runt 3 meter för noseworkträningen.

Ska du tävla Nosework så får du endast ha ett koppel med en maxlängd på 2 meter. Hunden skall även söka i fasta koppel så som en spårlina, hundkoppel eller flexikoppel. Hund på tävlingsområdet hållas kopplad i max ett två meter långt koppel under tiden de inte deltar i ett moment. 


- Joggingkoppel

Joggingkoppel för hund är ofta hundkoppel med inbyggd expander då du gärna undviker plötsliga drag eller ryck. Joggingkoppel är ofta justerbara på längden men inte alltid. Joggingkopplet kan även vara försett med en skön och vadderad handöggla som gör att du slipper hålla i joggingkopplet.

- Tvillingkoppel

Tvillingkoppel är precis som det låter ett hundkoppel som tillåter dig att ha två hundar kopplade i samma koppel. Tvillingkoppel finns både med och utan expander och är ofta även justerbara i längd. Tvillingkoppel kan vara smidigt att använda när du är ute och går med två eller fler hundar åt gången och avlastar dig.

- Kedjekoppel

Kedjekoppel kan vara ett bra alternativ om du har en hund som gärna biter på sitt koppel. Kedjekoppel är hundkoppel försedda med kedja hela eller delar av kopplet. 

- Jaktkoppel eller multifunktionellt koppel

Jaktkoppel eller multifunktionella koppel som de också kallas är hundkoppel med ställbar längd genom smidiga ringar längsmed kopplet. Ofta är jaktkopplen från 160 till 250 cm långa och finns i flera olika material och färger.


Vanliga material på hundkoppel
- Läder
Koppel av läder kan vara en av de vanligaste materialvalen till hundkoppel. Läderkoppel finns i en mängd olika färger och typer. Dock är det svårt att hitta längder över 220 cm då det är svårt att få ut längre läderbitar än så. Läderkoppel finns både som rundsydda läderkoppel och som platta läderkoppel. 

När du väljer ett hundkoppel i läder, tänk då på att ta hand om läderkopplet då läder är ett levande material. Läderkopplet kan sträcka sig en aning med tiden och användning. Fettar du in ditt läderkoppel så kommer du att ha ett läderkoppel som håller nästan hur länge som helst. Undvik att låta läderkopplet bli blött och torka om och om igen utan att vara infettat då detta riskerar att lädret torkar ut helt och kan börja spricka och i värsta fall gå av. 

- Textil & nylonkoppel
Textil och nylon är vanliga material inom hundkoppel. Nylon är generellt ett hållbart material som dessutom är lätt att väva in reflexer i samt tåliga även i mindre bredder.


- Reflexkoppel
Reflexer är a och o för att synas i Sveriges mörka vintermånader. Många av våra hundkoppel har invävd reflextråd i sig och syns därför mycket bra i mörkret.

- Expanderkoppel & stretchkoppel
Expanderkoppel och stretchkoppel är hundkoppel som lindrar rycken från hunden. Dämpningen i kopplet skonar både din kropp (axlar och armar) samt hundens hals. Hos oss hittar du expanderkoppel i flera olika färgkombinationer från bland annat Baggen. Expanderkoppel finns i flera olika längder och färger.

Populära hundkoppel
Populära hundkoppel i vårt sortiment är Baggen expanderkoppel, hurtta hundkoppel, metizokoppel, flexikoppel, läderkoppel, rogz koppel, dogman hundkoppel och Trixies snygga hundkoppel med flera! BEHÖVER DU HJÄLP ATT HITTA RÄTT HUNDKOPPEL TILL DIN HUND?

Vet du inte vilken typ av koppel eller vilken längd du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta ett koppel som passar dig, din hund och era aktiviteter. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut ett fint hundkoppel! Hos oss kan du köpa bra hundkoppel, billiga hundkoppel till bra pris och korta hundkoppel både online med möjlighet till fri frakt och i vår fysiska butik. Varmt välkommen in!

Sortering:
1 2 ... 6 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr