Start / Katt / Kattleksaker / Möss & Tygleksaker

Kattleksaker tyg, canvas, möss & råttor

Kattleksak mus: Möss är helt klart de mest klassiska kattleksakerna. Möss finns i en mängd olika varianter, texturer, färger med batteri, som rör sig, pipande och så vidare. Hos oss hittar du kattleksak mus från Välkända varumärken så som All For Paws, Dogman, Kong, Yeowww och Trixie.

Läs mer om Kattleksak Mus & Råttor

Kort om Kattleksak mus

Möss och råttor som kattleksaker finns det ett överflöd av idag. Allt från kattlkeksam mus med batteri som piper till enklare spetspuffsmöss och kattlkeksak mus som rör sig. Oavsett vilken typ av möss eller råttor din katt tycker om att leka med så tror vi att din katt kommer hitta en kul favorit hos oss. Möss är superbra för att stimulera katten både mentalt och fysiskt. Rätt kattleksak mus kommer göra din katt till en riktig jägare igen!


Populära val bland Kattleksaker möss

Kattleksak Pipande Mus
Pipande kattleksaker eller pipande möss triggar kattens jaktinstinkter. Dessa typer av leksaker avger normalt ett pipljud när katten leker med den. Pipande möss finns i en rad olika texturer, färger och former. Hitta din katts favorit nedan.

Batteridrivna kattleksaker
Kattleksak mus med batteri: Många pipande kattleksaker i form av möss eller andra naturtrogna smågnagare piper. Allt för att din katt ska bli en superjägare! Ett tips är att inte dra bort batteriskyddet innan katten lekt ett tag med den batteridrivna kattleksaken. På så sätt kommer din katt att uppleva en "ny" kattleksak flera gånger!

Vanliga frågor om Kattleksak Mus & Batteridriven för katt

Byta batteri på mus? Alla möss och kattleksaker som piper drivs av batterier. Inte alla är det möjligt att byta batteri på tyvärr. Tänk på att återvinna de batteridrivna kattleksakerna korrekt.

Bästa materialet på kattleksak mus? Populära material på möss hos våra kontorskatter är fjädrar, canvas och plysch. Framförallt fyllda med kattmynta!


Erbjuder ni Kattleksaker fri frakt?

Givetvis erbjuder vi dig att köpa kattleksaker med fri frakt. Hos oss kan du handla fraktfritt från 500 kr även på kattleksaker!Behöver du hjälp att köpa den "perfekta" kattleksaksmus eller kattleksak pipande mus till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilken typ av kattleksak mus du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en rolig kattleksak mus som rör sig eller har kattmynta. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta ett trevligt urval av kattleksaker möss, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
Dogman Pälsmus
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
12,90 kr
Slut
Dogman Prickig mus
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
12,90 kr
Slut
Dogman Gallerboll
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
12,90 kr
Slut
Dogman Spetspuff
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
12,90 kr
Slut
Trixie Valerianakudde
29 kr
Slut
Dogman Canvasmus med fjäder
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
Kitty Boinks Classic
12,90 kr
Slut
Kong Kitten Kickeroo
59,90 kr
Slut
Kong Better Buzz Bee
59 kr
Slut
Trixie Motormus
49,90 kr
Slut
Trixie Kattleksak Mus Grå
35,90 kr
Slut

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr