Start / Hund / Hundpromenad / Hundsele / Antidragsele

Antidragsele för hund

Vad är en antidragsele för hund? Precis som det låter är det en sele för att träna din hund att dra mindre. Att tänka på att flertalet antidragselar för hund är träningsverktyg för att få din hund att dra mindre i slutändan. Även om det idag finns flertalet bekväma antidragselarn för hund så är det många som kompletterar med flera selar eller halsband i sin hundutrustning. 

Läs mer om antidragselar & hundsele antidrag Vad är det som gör en hundsele antidrag? Många av de selar vi säljer erbjuder bra antidragfunktioner och fungerar även utmärkt som vardagsselar. VGW antidragselen är både ett utmärkt träningsredskap för att minska hundens tendens till att dra. Även andra selar som Dog Copenhagen Comfort Walk Pro erbjuder hundselar med antidragfunktion. Det som dessa antidragselar har gemensamt är att du kan koppla i en ring på bröstet. 

Varför vill man sätta koppelfästpunkten på bröstet? Genom att koppla hunden via en sele med fästpunkt på bröstet så avleder du hundens moment framåt och istället avleder hundens dragkraft i sidled. På så sätt kommer hunden instället för att dra framåt, rotera i sidled. För att du inte ska belasta hunden fel så rekommenderar vi att du varierar vilken sida du har koplet på.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr