Klippa hundens klor - Vi hjälper dig med kloklippning i Stockholm

Kloklippning hund i stockholm

Upplever du det omöjligt att klippa hundens klor? 

Lugn, vi hjälper dig! Hos oss kan du enkelt boka en tid för snabb och enkel kloklippning på hunden. 

Hundens, kattens och kaniners klor, precis som dina naglar, växer konstant och behöver tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att du klipper hundens klor regelbundet. Har du en hund som är ovan eller som du upplever svår att klippa på? Då kan det vara en god idé att göra mer frekventa besök i början. Vi erbjuder kloklippning i anslutning till butiken i Sickla köpkvarter, Nacka - Stockholm. Du bokar enkelt en tid för kloklippning via telefon, besök i butiken eller ett skicka ett mail till oss. Varmt välkommen in!

 

Pris

Kloklippning hund:
Vardagar: 145 kr
Helg: För närvarande har vi ingen möjlighet att klippa klor på helger.

Du har även möjlighet att vara med vid kloklippningen för att lära dig. Dock är detta något begränsat nu tack vare Covid19. Meddela gärna om du vill medverka vid kloklippningen i förväg.

OBS! Om hunden inte lämnas eller hämtas efter avtalad tid så kan en förseningsavgift om 100 kr tas ut.

 

Bokning

Bokning gör du enkelt med ett mail till oss på kundservice@simbi.nu, ring oss på 08-7020304 eller besök oss i butiken och boka direkt i kassan. 

 

Tidsåtgång

Klippningen tar ca 10-15 minuter.
Endast förbokning. 

 

Kort om att klippa hundens klor

Att klippa din hunds klor kan vara en pärs både för dig och hunden. Börja tidigt med klovård för att vänja valpen och visa att det inte är farligt. När ni gosar och myser så ta gärna på tassarna så hunden vänjer sig vid att du pysslar med hundens tassar. Tänk även på att tassarna kan behöva mer vård än att bara klo-klippas, vintertid kan det t.ex. vara en god idé att klippa håret på hundens tassar och mellan trampdynorna i förebyggande syfte. Vill du prova att klippa hundens klor själv så kika gärna in vår guide för kloklippning, annars hör du av dig för en tidsbokning i vår fysiska butik i Sickla köpkvarter, Nacka - Stockholm.

 

Välkommen in på kloklippning!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr