Stäng
Start / Varumärken / Beaphar

Beaphar

Beaphar är i Sverige mest kända för sina vårdande produkter för hund, katt och smådjur som kanin och marsvin. Beaphar är ett familjeföretag som erbjuder innovativa foder och vårdprodukter för alla våra husdjur. 

Utforska Beaphar kattprodukter - Utforska Beaphar Hundprodukter - Utforska Beaphar smådjurssortiment

Läs mer om Beaphar

Kort om Beaphar

Beaphar som familjeföretag vet hur viktiga våra husdjur är som familjemedlemmar och därför värnar de omde emotionella bandet mellan husdjur och ägare. Beaphar står för forskning, innovation och skapar produkter för hund, katt och smådjur som stöder hälsa och välbefinnande för dem alla. Beaphar använder alltid kvalitetsingredienser som är strikt kontrollerade samt har en produktionsprocess som är tillförlitlig.

Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur beaphars sortiment?

Vet du inte vilken produkt du behöver eller som passar dig och din hund, katt eller kanin? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter dina och ditt husdjurs behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Beaphars produkter, köp Beaphar billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr