Start / Varumärken / 2pets

2 Pets "All Natural" Tuggben & Godis

2Pets All Natural är en tillverkare av hundgodis och hundtugg som håller hög kvalitet och produktsäkerhet. 2Pets hundgodis är tillverkad med den allra högsta standarden när det kommer till tillverkning och råvaror. Oavsett om du har en kräsen hund eller inte så tror vi att din hund kommer att uppskatta både hundtugg och hundgodiset från 2Pets. 

2Pets Tuggben - 2Pets Hundgodis 

Läs mer om 2Pets hundgodis & hundtugg

Kort om 2Pets 

På 2Pets sätter man hunden, smakligheten och råvarorna först. Alla tuggben och hundgodis är tillverkade med den absolut bästa standarden och alla 2Pets produkter är certifierade av HACCp, FDA samt ISO 22000. Vad detta innebär kan du läsa mer om längre ner i texten. 

I 2Pets serie med tuggben för hund finns allt från klassiska tuggben av nöthud, till nöthudsben med inlindatt och tugghorn från hjort och dovhjort. 2-Pets tuggben veterinärbesiktigas både innan de lämnar produktionsanläggningen och vid akomst till Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till 2Pets.

2Pets Tuggben för hund är märkta enligt alla gällande EU-lagstiftningar och Jordbruksverkets regler. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg från 2Pets.

 

2Pets Certifieringar & standarder.

HACCP

En standardiserad arbetsmetod som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktion med syfte att livsmedel ska vara säkra för användaren. Det kan vara mikrobiologiska, kemiska, allergena och fysikaliska faror.

 

FDA

USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet med ansvar för kontroll av mat för både människa och djur. Man kontrollerar även kosttillskott, läkemedel, kosmetika, medicinsk utrustning, radioaktiv strålningsutrustning och blodprodukter.

 

ISO 22000

En standard för kvalitetsledning inom livsmedelsindustrin, verksam i över 40 länder som omfattar alla led i livsmedelshanteringen. Certifieringen innebär även att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.


Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur 2Pets sortiment till din hund eller valp?

Vet du inte vilket tuggben eller hundgodis du skall välja till din hund eller valp är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt godis & oavsett behov och smak. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för 2Pets köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr