Start / Varumärken / 4Pets

4Pets Hundbur, Bilburar & Caree

4Pets är en tillverkare av säkerhetsprodukter för hund och husdjur. Sedan 1999 har Brüggli Industrier tillverkad högkvalitativa hund och husdjursartiklar. Tack vare deras framgång på marknaden i europa så byggdes varumärket 4Pets upp 2004. I vårt sortiment så finner du högkvalitativa och krocktestade hundburar och bilburar så som Caree, Pro22, Pro 4 och Pro 3 från 4Pets tillverkade i Schweiz.


4Pets Hundtransportburar

Läs mer om 4Pets Säkerhetsprodukter för hund

Kort om 4Pets 

De krafter som uppstår i en bilolycka med hundar är en risk för livet - både för människor och djur. Idag riskerar den som transporterar en hund utan säkerhet i bilen grov vårdslöshet och kan till och med straffas. Till och med en till synes ofarlig 15 km / h bakåtkollision med en osäker hund på 5 kg kan få förödande konsekvenser för passagerare och hundar.

Transportburar har visat sig vara det säkraste sättet att transportera en hund i en bil. Även här krävs dock försiktighet. Inte varje hundlåda erbjuder den nödvändiga säkerheten. Många billigare produkter uppfyller inte de förväntade kraven i händelse av en krasch och kan ytterligare försämra säkerheten för hunden och fordonets passagerare.

Därför, som den ledande schweiziska tillverkaren av hundkasser i aluminium, litar 4Pets på säkerhet certifierat av den tyska produktinspektionsbyrån TÜV Süd. Alla 4pets hundtransportsystem testas noggrant i enlighet med teststandarden ECE –R17 innan de släpps ut på marknaden. Detta ger dig som hundägar säkerhet att 4pets transportrburar är verkligen säkra.

 

4Pets Produkter för våra husdjur

Krocktestade hundburar - 4Pets Pro-serien.

PRO-Burarna tillhör de allra starkaste och mest hållbara bilburar som finns på marknaden. Burens höga kvalitet kombineras med en genomtänkt och tidlös design. 4Pets bilburar tillverkas i Schweiz med fokus på både etisk och hållbar produktion. 

 

Easysteps - Hundtrappa 

Smidig ihopfällbar hundtrappa för hundar med stelare leder eller äldre hundar med sämre rörlighet. 

 

Scratchguard

För dig som är rädd om bilen är 4Pets Scratchguard ett superbra komplement som skyddar bilens stötfångar från repor och yttre åverkan vid in och uthoppande.


Behöver du hjälp att välja rätt storlek på hundbur ur 4Pets sortiment till din hund eller valp?

Vet du inte vilken storlek på hundbur du behöver eller som passar din bil? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek till både hunden och bilen. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för 4Pets köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr