Stäng
Start / Varumärken / Back On Track

Back On Track

Back on Track AB är en tillverkare av muskel- och ledskydd som tillverkas med en "keramisk textil" som säljs under det registrerade varumärkesnamnet Back on Track.

 

Läs mer Om Back on Track

Back on Tracks speciella textil är tillverkad av 100% polypropylen med keramiskt pulver eller 50% polester med keramiskt pulver och 50% bomull.

I förebyggande syfte kan Back on Track användas med regelbudna uppehåll. Använd back on track 1 dag före och 2 dagar efter träning och gör sedan uppehåll till nästa träning. För uppvärmning använd täcket 1-2 timmar före och 2-4 timmar efter träning.

Tekniken i textilen går ut på att reflektera så mycket som möjligt av kroppens egna värme men fortfarande andas. Vilket gör Back on Tracks täcken mycket populära vid träning eller för rehabilitering eller till äldre stela hundar.

Generella tvättråd för Back on Tracks hundtäcken:
Tvättas i maskin i 40°C med vanligt tvättmedel och lufttorkas därefter.
Notera: Använd inte blekmedel eller mjukmedel och torktumla ej.
Strykning kan göras men aldrig med en temperatur som överstiger 50°C. De keramiska pulvret är insmält i trådarna av polyestern/polypropylen och separeras inte vid tvättning.

Tillverkningen sker i egna fabriker i Kina och varje gång ett nytt parti keramisk textil tillverkas mäter ett oberoende universitetslaboratorium mängden värme och våglängden som reflekteras. På så vis kan vi garantera konsekvens i kvalitet och effekt.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr