Stäng
Start / Varumärken / Dog Copenhagen

Dog Copenhagen

Dog Copenhagen är ett relativt nystartat företag som producerar och designar kvalitetsprodukter för dagliga äventyr med din hund, så som hundselar, hundhalsband och hundkoppel. 

Läs mer om Dog Copenhagen

Dog Copenhagens mål är att utveckla komfortabla och hållbara hundprodukter med en funktionell och attraktiv design. Enligt Dog Copenhagen är det just kombinationen av design, funktion och kvalitet som skiljer dem åt från övriga märken.

Dog Copenhagen är inspirerade av det aktiva livet med våra fyrbenta vänner och vill endast använda de bästa tänkbara materialen. 

Mer om Dog Copenhagens produkter för hund Dog Copenhagens erbjuder högkvalitativa hundselar med både hög komfort och justerbarhet. Comfort Walk Air hundselen är Dog Copenhagens enklare hundsele  som fungerar till aktiviteter med din hund så som promenader, springa med hunden, cykla, skidåkning, nosework, spårning för att nämna några. Comfort Walk Air hundselen finns i flera härliga färger och erbjuder stor justerbarhet. 

Söker du en hundsele med mer vaddering, handtag på ryggen och högre komfort så är Dog Copenhagens Comfort Walk Pro hundsele ett utmärkt alternativ. Även denna sele har en fästring på bröstet och rygg samt har mycket hög komfort och ergonomi.
Dog Copenhagen Comfort Walk Pro hundsele kan passar att använda såväl till vardags som till spårning, nosework, cykla med hunden, springa med hunden. 

Givetvis erbjuder Dog Copenhagen flera modeller av hundhalsband som passar de flesta hundar, små som stora. Urban explorer hundhalsbandet finns i flera fräscha färger och erbjuder hög komfort och bra ergonomi. Dog Copenhagen har även ett enklare hundhalsband, Urban Style som har en nättare design, lite enklare men har fortfarande samma höga kvalitetskänsla som alla andra Dog Copenhagens hundtillbehör.

Matcha gärna din Dog Copenhagen hundsele eller hundhalsband med funktionella, praktiska och hållbara koppel. Urban Trail hundkoppel är ett smart hundkoppel för både stadspromenader och skogen. Urban freestyle hundkopplet har ett skönt vadderat handtag och smart justerbar längd.

Oavsett om du behöver en sele, koppel eller halsband till din hund så kan du vara säker på att om du väljer en produkt ur Dog Copenhagen serie så kommer du och din hund vara nöjda en lång tid framöver. 

 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT HITTA RÄTT DOG COPENHAGEN-Produkt TILL DIN HUND?

Vet du inte vilken typ av vilken storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en storlek som sitter rätt på din hund utifrån din hunds ergonomiska förutsättningar. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut koppel, halsband och sele på plats! Hos oss kan du köpa bra, Dog Copenhagen, billigt och prisvärt både Online och i butik!

 

Sortering:
Dog Copenhagen Comfort Walk Pro™ Harness Black
NY 2020
Dog Copenhagen Comfort Walk Pro™ Harness Black
KAMPANJ
Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Harness Black
KAMPANJ
Dog Copenhagen Urban Style™ Collar Wild Rose
KAMPANJ
Dog Copenhagen Urban Style™ Collar Orange Sun
KAMPANJ
Dog Copenhagen Urban Style™ Collar Ocean Blue
KAMPANJ
Dog Copenhagen Urban Style™ Collar Classic Red
KAMPANJ
Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Harness Black
NY 2020
1 2 3 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr