Stäng
Start / Varumärken / Brit Fresh

Brit Fresh

Brit Fresh är ett nytt sortiment av holistiskt hundfoder gjort på färskt kött och andra näringsrika ingredienser. Hundfoderreceptet är rikt på naturliga källor till aminosyror för hälsosamma muskler och vävnader. 

Det färska köttet i Brit Fresh hundfoder och hundmat ger en fantastisk smak, vilket gör att även den mest kräsna hunden uppskattar fodret. Brit Fresh hundmat innehåller också grönsaker, frukter och örter för att balansera den totala näringsprofilen. Brit Fresh hundfoder har fått goda omdömmen av kontorshundarna här på Simbi.

Läs mer om Brit Fresh hundfoder

Brit Fresh är ett undervarumärke till familjeägda Brit - Vafo PRAHA s.r.o. 

I över 20 år har de tillverkat hundfoder och exporterar idag till över 70 länder i hela världen.

Läs mer om Brit Fresh hundfoder & blötmat för hund


Brit Fresh Hundfoder


Brit fresh är en relativt liten serie med hundfoder nedan kan du läsa mer om Brit Fresh hundfoders egenskaper.

Brit Fresh - torrfoder för hund

Brit Fresh hundfoder finns för alla åldrar och storlekar. Hundfodret innehåller höga halter av färskt kött vilket bidrar till en smakupplevelse få hundar kan motstå. 

Torrfodret innehåller proteinkällor så som fäsk kalkon, färsk anka, färsk kyckling, färskt nötkött och färsk fisk. Brit fresh innehåller aldrig konstjogrda antioxidanter, färgämnen eller smaksättare. Foderreceptet för hund är tillverkat ett holistiskt tankesätt där hunden erhåller alla nödvändiga mängder av essentiella näringsämnen i balanserade proportionen för en god kroppsfunktion genom rätt ingredienser från lokala leverantörer.

I Brit fresh torrfoder för hund hittar du även grönsaker, frukt och örter. 
Vanliga ingredienser du hittar i Brit Fresh är potatis, bovete, persilja, rosmarin, timjan, ringblomma, maskros med mera. 

Brit Fresh - Blötmat för hund

I Brit Fresh foderserie för hund finns även flera blötmatsvarianter också innehållande hög kötthalt samt näringsrika örter och grönsaker. Brit Fresh blötmat är tillagat med ett holistiskt tänk och innehåller inga onödiga tillsatser så som soja, gluten, konstgjorda färgämnen, konstgjorda antioxidanter eller GMO.

 

Behöver du hjälp att välja rätt produkt till din hund?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt hundfoder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Brit Fresh, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr