Stäng
Start / Varumärken / Bozita Robur

Bozita Robur

Bozita Robur är ett Svensktillverkat hundfoder med tanke på hållbarhet, miljö och en gemensam framtid. Hunfodret tillverkas i deras kök i Vårgårda och drivs i dagsläget med 100% förnyelsebar energi samt är livsmedelscertifierade enligt ISO 2200 sedan 2007.

Läs mer om Bozita Robur

De råvaror som används i Bozita Roburs produkter kommer i så stor uträckning som möjligt från Svenska gårdar och svenska producenter. Därför kan du vara säker på att fodret är tillverkat med ett innehåll från ett av världens striktaste länder gällande djurskyddslagar som bland annat reglerar användningen av antibiotika och tillväxthormoner. Hundodrena förpackas i klimatsmarta förpackningar och har en låg miljöpåverkan som möjligt.

Allt startade redan 1903 av en driftig göteborgare vid namn Aron Heyman med ursprung från Skottland tog han sina första steg till det som idag kallas Doggy AB som är den största katt och hundmatsproducenten i Sverige. Bozita Robur är en av många varumärken du hittar i vårt sortiment för hundfoder.

Läs mer om Bozita Roburs produkter


Bozita Robur Hundfoder


Bozita Robur erbjuder i dag ett superpremiumfoder för hundar med och utan spannmål. Oavsett behov så finns det ett hundfoder för din hund i Bozita Roburs sortiment. Robur har fått goda omdömmen av många hundar genom tiderna. Vill du läsa mer om Bozita Robur så kan du göra det på länken längst ner.

Bozita Robur - Vetefritt

Robur erbjuder i dag en komplett serie med hundfoder från valpen till senioren och anpassade för alla storlekar på hundar. Den vetefria torrfoderserien innehåller bland annat torrfoder anpassat för valpar, vuxna hundar, högaktiva hundar, valpar av stora raser och seniorer. Bozita Roburs alla foder är glutenfria och innehåller en hög andel färskt svenskt kött, ris och majs istället för vete. Roburs hundfoder innehåller flera av deras egenutvecklade receptedelar så som SPC och Macrogard som bidrar till både hunden immunförsvar och hundens allmäna prestationsförmåga. 

Bozita Robur - Singelprotein:

I Roburs torrfoderserie för hund så finns det flera varianter av hundfoder anpassat för känsliga och allergiska hundar så som Singelprotein-varianterna. Läs mer om om respektive produkt. 

Bozita Robur - Grain Free

Robur erbjuder även helt spannmålsfria produkter i sin hundfoderserie för de hundar som fungerar bättre på spannmålsfria foder.

 

Behöver du hjälp att välja rätt hundfoder till din hund eller valp?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Bozita Robur, köp online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 20 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr