Stäng
Start / Varumärken / Acme

Acme Visselpipor

Acme är kanske mest kända i Sverige för sina hundvisselpipor. Sedan Acme utvecklade sina tysta hundvisselpiporna har de producerat en rad specialvisselpior med bland annat ultraljud. Acme visselpipa är utformad för din hunds känsliga hörsel. Hos oss hittar du ett brett urval av hundvisselpipor för alla tillfällen av hundträning.

Acme hundvisselpipor

Läs mer om Acme hundvisselpipor

Kort om Acme visselpipor 

Acmes historia började redan år 1870 med utvecklingen av visselpipor till att idag vara en av de världsledande företagen inom hundvisselpipor. Hos Acme är produkterna i centrum för allt. En solid och stabil kärna med vågor av innovation och uppfinningsrikedom samt förändring ständigt filas på. Acmes visselpipor har t.ex. varit i tjänst i två världskrig.

 

Acme produkter för våra husdjur


Acme hundvisselpipor

Alla Acmes hundvisselpipor erbjuder en jämn ljudkvalitet, är väderbeständiga och testas individuellt. Detta är en av anledningarna till att Acme visselpipor för hundar är ett av de främsta verktygen för hundtränare världen över. De flesta av Acme's visselpipor för hund är lämpade för hundträning och inkallningar av olika slag samt erbjuds i samma typ av standardiserade toner. Hos oss hittar du en mängd olika Acme visselpipor för olika ändamål.

 

Vanliga frågor om Acme hundvisselpipor 

Vart tillverkas Acme Visselpipor? Alla Acmes visselpipor tillverkas i deras fabrik som ligger i Birminghamn i Storbrittanien.


Vad betyder de olika siffrorna?
Acme hundvisselpipa ljudguide
Variant Ton Passar
210 Varierande ton (kula) -
210,5 upp till 5900 hz Allaround, Korta distanser
211,5 upp till 4850 hz Längre distanser, inkallning

 

Behöver du hjälp att välja rätt ljud på din hundvisselpipa till din hund eller valp?

Vet du inte vilken hundvisselpipa du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt ljud utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Acme hundvisselpipa köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr