Start / Varumärken / Active Canis

Active Canis Hundtillbehör

Active Canis är ett svenskt Varumärke från Svenska distrubitören Pet Care. I Active Canis Sortiment hittar vi praktiska, smarta och funktionella produkter till riktigt bra pris. Active Canis erbjuder hundtäcken, så som 2 in 1, kyldyna och smarta silverdukar.

Läs mer om Active Canis

Kort om Active Canis 

Active Canis består av ett trevligt sortiment med riktigt användbara prylar för våra husdjur. Storsäljarna är bland annat LED-Bandet som kan användas på både hundkoppel, hundhalsband, selar med mera. Kyldynan är mycket uppskattad sommarmånaderna för både våra hundar, katter och smådjur. 

 

 

 

Vanliga frågor om Active Canis

Vart tillverkas Active Canis? Active Canis produkter tillverkas i störst del i Asien, Kina.


Jag saknar något i ert sortiment, kan jag beställa Active Canis produkter via er?? Givetvis går det bra att kontakta oss för att ta hem specifika produkter i Active Canis sortiment. Vänligen kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304

 

Behöver du hjälp att välja rätt pryl till din hund eller katt?

Vet du inte vilket hundtäcke, hundlampa eller kyldyna du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Active Canis, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr