Start / Varumärken / Active Pet Care Products

Active Pet Care Products

Active Pet Care Products är en svensktillverkad hud och pälsvårdsserie för hund och katt. Pälsvårdsserien består av flera populära hundschampon och hundbalsam. Flera av hudvårdsprodukterna fungerar utmärkt till katt. Pälsvårdsserien är relativt liten och består idag av fem olika produkter. D101 - Schampo Special, D102 - Oljebalsam, D103 Dog Rinse, D104 Antistat och utredningsspray samt D105 - hundschampo extra.

Läs mer om Active Pet Care Products

Kort om Active Pet Care

Active Pet Care är ett svenskt företag som tagit fram och tillverkar svenskproducerade pälsvårdsprodukter av hög kvalité. Active Pet Care Products startade 1997 och är nu en populär pälsvårdsserie.

 

Active Pet Care Products Pälsvårdsserie


Active Pet Care hundschampo & Balsam

I Active Pet Cares produktutbud har vi två olika hundschampon, D101 Dog Shampoo Special samt Dog Schampo Extra D105.  D102 Dog oljebalsam är ett oljebalsam som lämpar sig bra till torra och livlösa pälsar. I stort sett är alla produkter lätt parfymerade och koncentrerade. Vill du läsa mer om de olika produkterna, så finns mer information under respektive artikel.

 

Vanliga frågor om Active Pet Care Products

Vart tillverkas Active Pet Care Products? Alla Active Pet Care produkter tillverkas i Sverige.


 

Behöver du hjälp att välja rätt schampo eller balsam till din hund eller katt?

Vet du inte vilket schampo eller balsam du behöver eller som passar din hund eller katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt schampo och balsam utefter dina och din hunds behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Active Pet Care pälsvårdsserie, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr