Start / Varumärken / Aptus

Aptus Hund, Relax & Glycoflex

Aptus är ett varumärke med ett stort utbud av vårdande produkter och kosttillskott för hund och katt. Aptus har funnits sedan 1980-talet och sedan dess varit en stor del av många hundägare och kattägares liv. Aptus produkter är enkla att använda och alltid uppbackade av vetenskap. I Aptus sortiment har vi flera superbra produkter för hundens mage, tänder, öron och alltmänt välbefinnande samt lugnande och nerstressande effekt så som Aptus Relax. 

Aptus för hundAptus för Katt

Läs mer om Aptus för hund & katt

Kort om Aptus 

Sedan 1980-talet har Aptus varit en del av många djurägares liv. Aptus står för hög kvalitet, lätt att använda och alltid uppbackad av vetenskap. Varumärket Aptus är en del av Orion Pharma, ett finskt företag med över 100 års erfarenhet av medicinsk kunskap. Aptus erbjuder exceptionella produkter som siktar på att hålla den högsta standarden för alla djurs hälsa.  

 

Aptus produkter för våra husdjur


Aptus kosttillskot för hund & katt

I Aptus sortiment för hund och katt finns det lösningar för många hälsorelaterade tillstånd för hund och katt. De flesta produkter kan även användas med fördel i förebyggande syfte. Mest kända produkten i Aptus sortiment är de populära hundtuggen och hundtandkrämen men aktiva enzymer, Bucadog & Bucacat. Utöver tandvård så erbjuder även Aptus relax kosttillskott med lugnande effekt, vitamintillskott, Uri-flex, som är en superbra produkt i förebyggande syfte för katt och hund med urin- och njurproblem. För hundar och katters leder så har vi Aptus Glycoflex och Glyco flex mini. Två oerhört effektiva produkter för hundar och katter med ledbesvär. Glyca flex kan med fördel även användas i förebyggande syfte. 

 

Vanliga frågor om Aptus produkter 

Säljer ni Aptus Bucadog & Bucacat?? Sjävklart säljer vi Aptus puplära hundtandkräm Bucadog & Bucacat, du hittar dem under vård på både hund- och kattsidan.


Hur fungerar Aptus Uribalance? Uribalance bidrar till att både stötta och upprätthålla en god funtkion i urinvägarna för både hund och katt. Mer om Uribalance kan du läsa på produkten.

Är Aptus Sport X dopingklassat? Aptus Sport X är enligt SKK inte dopingklassat och ses endast som ett kosttillskott. På så sätt är Sport X säker att använda innan och efter tävling. 

Jag saknar något i ert sortiment från Aptus, kan ni beställa hem? Vårt sortiment är under ständig förbättring och optimering. Detta innebär att alla produkter inte alltid finns tillgängligt från alla leverantörer. Om du saknar en produkt i vårt sortiment från Aptus så kan vi givetvis ta hem detta åt dig. Det går bra att både hämta ut i butik och få det levererat. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur Aptis sortiment till din in hund eller valp?

Vet du inte vilken kosttillskott du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt tillskott för både hunden och katten. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Aptus vårdprodukter, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr