Start / Varumärken / Aquael

Aquael Akvarium, Pump & Tillbehör

Aquael är en av Europas största tillverkare av akvarium och akvarietillbehör samt dammprodukter. I över trettio års tid har de levererat högkvalitativa akvarium- och dammtillbehör. Hos oss hittar du bland annat akvariepaket, värmare, belysning, pumpar med mera, från AquaEL.

Aquael Akvaristik

Läs mer om Aquael Akvarier & Akvaristiktillbehör

Kort om Aquael 

Aquael har i över 36 år tillverkat allt som behövs som akvarist, underhåll av sötvattensakvarium, underhåll av saltvattensakvarium eller underhåll av dammen. Aquaels huvudsortiment består av akvariefilter, termostater och värmare, akvarieramper med inbyggd belysning, kompletta akvariepaket i populära varianter så som Leddy Basic, Shrimp Set och Nano 10L akvarium. 

Aquaels produktion finns i polen i två olika fabriker där den största delen av Aquaels tillverkning av akvarium och akvarietillbehör sker. Idag finns Aquael representerade i över 100 länder.

 

Aquaels akvarium & akvarietillbehör


Aquael Akvarium

Flera av våra storsäljande akvarium är just från Aquael, akvarium så som shrimp set, nanoakvarium, leddy och hexa set är populära akvariepaket som passar nyöbrjaren och den som har ett gediget akvarieintresse. 

 

Aquaels akvarietillbehör

Aquael har givetvis ett gediget sortiment av tillbehör för akvarium, allt från små smidiga innerfilter och akvariepumpar till leddy slim och shrimp set till högteknologiska ytterfiltret Ultramax. Aquaels akvarievärmare och doppvärmare Ultra heater som är en av få "okrossbara" doppvärmare för akvarium som också passar utmärkt i sköldpaddsakvarier. 

Aquael erbjuder även smidiga LED-belysningar i universalmodell som passar i de flesta akvarieramper av äldre modell som har sockel för T5 och T8 lysrör. LED-Lysrören finns i flera färgtemperaturer och storlekar.

 

Vanliga frågor om Aquaels akvarium & tillbehör

Vart tillverkas Aquaels produkter? Nästintill hela Aquaels sortiment tillverkas i deras två fabriker i Polen.


Jag saknar en reservdel eller produkt i Aquales sortiment hos er, kan ni beställa? Saknar du någon reservdel eller tillbehör så kan vi givetvis beställa hem detta åt dig. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu så hjälper vi dig mer än gärna.

 

Behöver du hjälp att hitta rätt filter eller akvarium?

Vet du inte vilket filtermedia, akvarium eller akvariebelysning du behöver? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt i Aquaels sortiment. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Aquaels sortiment, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
Aquael Ultramax Ytterfilter
från 1 895 kr
Aquael Doppvärmare Ultra
från 399 kr
Slut
Aquael Pat Mini filter
249 kr
Slut
Aquael ZeoMax Plus
129 kr
Slut
Aquael Carbo Max Plus
169 kr
Slut

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr