Start / Varumärken / Baggen

Baggen Koppel, Softbelt & Neewa

Baggenprodukter HB (BAGGEN®) är ett familjeföretag beläget i Baggböle, ca en mil väster om Umeå centrum. BAGGEN® utvecklar och tillverkar innovativa och funktionella produkter i högsta kvalité. De största produkterna i deras produktion är hundförarbälten och hundkoppel.

Baggen Hundkoppel - Baggen Hundsele - Baggen Hundförarbälten

Läs mer om Baggens hundkoppel, dragselar och hundtillbehör

Kort om Baggen 


Företaget grundades redan 1985 och inriktades till en början främst på skogs- och jaktprodukter. 1991 började de att utveckla hundartiklar, vilket idag är den huvudsakliga sysslan även om de också har kvar jaktprodukter i sortimentet.

 

Baggens sortiment för våra hundar


Baggen hundsele

Baggen erbjuder hundselar, dragselar, spårselar och selar för många olika ändamål. Selarna är justerbara och tillverkade av högkvalitativa material.

 

Baggen Hundkoppel

Baggen erbjuder givetvis en rad olika koppel till hund, allt från långkoppel i kanalstuk med expander samt enklare koppel. Alla tillverkade i en hög kvalitet och levereras med dragtestade krokar och metalldelar.

 

Baggen Hundförarbälten

Baggen är även kända för sina populära hundförarbälten, softbelt. Softbelt finns i flera varianter anpassade för olika storlekar på hundar och hundförare, med och utan reflex. Bältet är modulärt och kan byggas ut för att anpassas till dig och din hunds behov.

 

Vanliga frågor om Baggen

Vart tillverkas Baggens produkter? Baggens produkter tillverkas till stor del i Sverige men även i andra länder.


Jag saknar något från baggen i ert soritment kan ni ta hem? Givetvis kan vi hjälpa dig ta hem något specifikt. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304.

 

Behöver du hjälp att välja rätt storlek på bälte, sele eller koppel till din hund eller valp?

Vet du inte vilken storlek du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt och storlek utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på! Vi är stolta återförsäljare för Baggen hundprylar, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr