Start / Varumärken / Beco

Beco, Eco hundprylar

Beco är mest kända för sina hundleksaker tillverkade till stor del av återvunnet material och genom hållbara processer. Sedan 2009 har Beco varit så på sitt "uppdrag" att tillverka bästa möjliga hund- och kattleksakerna medan påverka vår miljö så lite som möjligt. Beco har kommit långt i denna utveckling och erbjuder idag produkter både för hund och katt. I dag erbjuder Beco flera populära miljövänliga alternativ så som hundbajspåsar, hundleksaker, kattleksaker och smådjurstillbehör.

Beco Hundleksaker & Beco Hundtillbehör

Läs mer om Beco

Kort om Beco Pets 

Beco letar ständigt efter nyare, effektivare och mer miljövänliga sätt att tillverka deras produkter. Enligt dem själva så älskar de att nörda ner sig i processen att hitta bättre och mer effektiva sätt att tillverka deras hundleksaker, kattleksaker och hundmat för att sträva efter minskad koldioxidpåverkan. 

 

Becos produkter för hund & katt.


Beco Hundleksaker

I Becos sortiment för hundar finns flera av våra storsäljande hundleksaker, tillverkade helt i naturgummi med smart design som många hundar föredrar att leka med. Leksakerna från Beco finns i flera färgglada färger. Beco erbjuder även flera hundleksaker tillverkade av hampa och återvunnet material.

 

Beco Hundtillbehör

Beco erbjuder också flertalet hundskålar, kattskålar och smådjursskålar tillverkade av Bambu. Skålarna finns i flera färger och storlekar för att passa just din hund, katt eller kanin.

 

Beco Kattillbehör

Givetvis erbjuder Beco en hel del tillbehör och leksaker för våra katter utöver matskålar. I Becos sortiment finns det flera roliga kattleksaker tillverkade från återvunnet material, kattlådor och kattlådespadar.

 

Vanliga frågor om Beco

Vad är Becos hundbajspåsar tillverkade av? Becos hundbajspåsar tillverkas av nedbrytbar plats med D2W som gör att plasten bryts ner när den exponeras för värme, syre och fukt. Allt utan att lämna spår av mikroplaster.


Jag saknar något från Beco i ert sortiment, kan ni ta hem åt mig? Givetvis kan vi ta hem specifika produkter enligt önskemål. Kontakta oss på Kundservice@simbi.nu eller ring 08-7020304 så hjälper vi dig!


Vad är Becos gummileksaker tillverkade av? Beco's gummileksaker är tillverkad av helt naturlig gummi, hållbart skördad från gummiträd, för att sedan bli blandad med rishusk.

Är det garanti på Becos hundleksaker? Självklart är det fabriksgaranti på Becos alla produkter. Garantin gäller skador som uppstått på grund av tillverkningsfel.

 

Behöver du hjälp att välja rätt katt- eller hundleksak?

Vet du inte vilken produkt som du behöver eller som passar dig och din hund eller katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi värnar om vår miljö, därför är vi stolta återförsäljare för Beco, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr