Start / Varumärken / Braaaf

Braaaf

Braaaf är en serie smakrika och naturliga tuggben och godis för hund. Braaaf hundtugg ger din hund en smakrik tuggupplevelse samtidigt som den främjar god tand- och munhygien.

Braaaf Tuggben & Hundgodis

Läs mer om Braaaf hundtugg

Kort om Braaaf

Braaaf är ett Europeiskt företag som tillverkar tuggben och hundgodis med europeiska ingredienser med sammantaget hög kvalitet. Braaaf erbjuder flertalet serier med hundgodis och tuggben baserade på naturliga ingredienser, allt för din hunds bästa.

 

Braaafs sortiment för våra hundar


Braaaf torkade naturprodukter & hundtugg

Vi har valt att plocka ut, vad vi anser är guldkornen i Braaaf's sortiment precis som med många andra varumärken. Braaaf's råhudsserie är tillverkad med råvaror från europeiska länder och är noggrant kvalitetstestade. Även den utsökta torkade kött-serien är en favorit bland våra egna hundar.

 

Vanliga frågor om Braaaf's hundtugg & hundgodis

Vart tillverkas Braaaf? Braaafs hundgodis & hundtugg tillverkas till störst del i nederländerna.


Vad är skillnaden mellan Braaafs hundtugg mot andra? Braaaf betyder bokstavligen bra: bra produkter, bättre renat råhud, mindre avfallsprodukter och därför hälsosammare. Men det är också packat mer hygieniskt och det finns därför mindre risk för infektion från flugor. Det finns många typer av belöningar du kan ge din hund. En Braaaf råskinnsprodukt är en av få godisar som din hund kan tugga på i mellan trettio minuter och en timme per dag - utan att det är skadligt eftersom Braaaf råskinn och biprodukter har animaliska proteiner.

 

Behöver du hjälp att välja rätt tugg eller godis till din hund eller valp?

Vet du inte vilket tuggben eller godis din hund behöver eller tycker om? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta produkt för dig och din hund. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Braaaf, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr