Start / Varumärken / Brit Animals

Brit Animals, Kanin, Marsvin & Hamster

Brit Animals har länge tillverkat foder för många djurslag och nu även till Smådjur såsom hamster, marsvin, råtta och kanin. Brit Animals är tillverkat av helt naturliga ingredienser utan tillsatser. Sammansättningen av Brit Animals är i allra högsta grad framtagen med respekt för djur och natur.

Läs mer om Brit Animals

Brit Animals ett extruderat foder för smådjur så som kanin, marsvin, hamser, gerbil och råttor där foderreceptet är sammansatt i enlighet med djurens naturliga diet. En säker utfodring för ditt husdjur är avgörande för en nye familjemedlemmen. Brit Animals är tillverkat av kemiskt obehandlade ingredienser och erbjuder ingredienser i livsmedelskvalitet med exakt dosering av viktiga vitaminer och näringsämnen.

Läs mer om Brit Animals Produkter


Brit Animals

Brit Animals erbjuder både foder och hälsosamma snacks för smådjur så som kanin, marsvin, hamster, råtta, iller och chinchilla

Brit Animals smådjursfoder för kanin, marsvin, iller och råttor

Brit Animals erbjuder foder till nästan alla smådjur med hög kvalitet och optimala sammansättningar av proteiner, fett och fibrer. Detta garanterar en optimal matsmältning och näringsvärde för kaninen, marsvinen och alla andra smådjur. Brit Animals foder för kanin är även åldersanpassat. Därför kan du med enkelhet välja rätt foder utefter behov och ålder. Brit Animals Rabbit finns i Junior, Adult och Senior variant. Brit Animals Guinea Pig är också en av våra storsäljare som vi varmt kan rekommendera.

Läs mer om Brit Animals Snacks för smådjur

Brit Animals Snacks

Kaniner, marsvin, chinchillor, hamstrar, råttor och gerbiler gillar godis! Därför erbjuder Brit Animals flera smakrika snacks med hälsosamma funktioner. Snacksen har mycket hög smaklighet och innehåller hälsosamma örter, grönsaker och frukter för alla smådjur. 

Behöver du hjälp att välja rätt mat till din kanin, marsvin, hamster, chinchilla eller råtta?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din kanin eller marsvin är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på! Vi är stolta återförsäljare för Brit Animals, köp billigt, online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr