Start / Varumärken / Brit Care

Brit Care Hundfoder & kattmat

Vi är stolta över att vara återförsäljare för Brit Care hundfoder och kattmat som erbjuder hundmat och kattmat av högsta kvalitet. Framtaget för att skydda hundar och katters kroppar mot negativ påverkan från omgivningen. Därför utgår Brit Care från noga utvalda råvaror av hög kvalitet som lamm, lax, strömming, anka och kanin och hjort. Brit Care katt- och hundfoder blir därför ett hypoallergent foder för hund ch katt som är lättsmält och förebygger foderintolerans. Brit Care innehåller också flera funktionella ingrendieser som bland annat stärker immunförsvaret, ger en bättre allmänhälsa och bidrar till minskningen av allvarliga sjukdomar hos hundar och katter.

Genväg: Brit Care Torrfoder för hund - Brit Care Torrfoder för katt

Läs mer om Brit Care för hund & katt

Kort om Brit Care

Torrfodret för hund och katt tillverkas i tjeckien som har strika regler för t.ex. antibitokabruk i djurs foder. Alla råvaror kommer i så stor utsträckning från lokala leverantörer med hög kvalitet.

Brit Care hund- och kattfoder är hypoallergeniskt. Vissa proteintyper från bland annat majs, vete och soja samt vanliga köttsorter som kyckling nötkött och fläsk kan ge foderintoleranser. Därför har Brit Care valt att utesluta dessa typiska och vanliga allergener ur deras foderrecept för att minska påverkan på hundens kropp och på så sätt förebygger foderintolerans och allergier, det är därför brit care katt och hund är så bra!

Läs mer om Brit Care hundfoder


Brit Care hundfoder


Brit Care torrfoder för hund består av fyra olika serier anpassade för att möta alla individers olika behov. Brit Care hundfoder förebygger sjukdomar genom näring. 

 

Brit Care torrfoder hund

Brit Care hundfoder Lamm & Ris 

Lammet har en komplett aminosyraprofil som innehåller höga halter av lättupptagliga fleromättade fettsyror. Allt för att ge komplett näring till hunden. Riset är en glutenfri och lättsmält kolhydratskälla. Brit Cares hundfoder med Lamm & ris finns för alla livsstadier från valp till vuxen och senior, men även till hundar med speciella behov så som kastrater, allergier, känslig mage, lightfoder och energifoder. Brit Care lammserie är baserat på lamm för att lammet är lättsmält och innehåller höga halter av lättupptagliga fleromättade fettsyror. Lamb & Rice finns anpassad för alla åldrar från Puppy, adult till Senior liksom olika storlekar på hundar, Small, Medium & Large.

Brit Care Lamm & Ris fördelar:
 • Ytterst lättsmält med ett hypoallergeniskt recept.
 • Stöd för immunförsvar genom mannan- och fruktooligosackarider samt inulin som ger ett starkt immunförsvar och optimal utveckling av tarmoflora.
 • Innehåller höga halter av Omega-3-fettsyror från laxolja som bidrar till en frisk hud samt tjock och glansig päls.
 • Skyddar cellerna genom Vitamin C som källa till antioxidanter för ökat cellskydd och cellär immunitet.


Brit Care Lax & potatis Hundfoder:

Lax & potatisserien (Salmon & Potato) är helt spannmålsfri serie som innehåller allt din hund behöver. Rik med omega-3 fettsyror som bland annat fyller en viktig funktion för huden och pälsens kvalitet men också bidrar till en god hjärnfunktion.
De främsta fördelarna med ett spannmålsfritt recept är att det ger ett lågt glykemiskt index som dessutom ger bättre näringsegenskaper och håller hunden frisk och i god form under hela livet. Finns för alla åldrar från valp, vuxen till senior och vid speciella behov så som viktreduktion, glansik hud & päls, valpar av stora raser med mera! Brit Salmon & Rice finns i Puppy, Adult, Senior med flera.

Brit Care Spannmålsfria Lax & Potatis fördelar:
 • Ger optimal muskeluppbyggnad med ett spannmålsfritt recept.
 • Ger hunden en fysisk toppform med ett lågt glykemiskt index för optimal blodsockerhalt och minskad risk för övervikt.
 • Innehåller höga halter av Omega-3-fettsyror från laxolja som bidrar till en frisk hud samt tjock och glansig päls.
 • Skyddar cellerna genom Vitamin C som källa till antioxidanter för ökat cellskydd och cellär immunitet.


Brit Care hundfoder för särskilda behov:

Många hundar har särskilda behov i olika stadier i livet. Därför har även Brit Care en serie anpassat för sådant behov som t.ex. viktreduktion, hög aktivitetsnivå, fokus på hud och päls samt ett foder baserat på vildkött och potatis för den känslige och allergiska hunden. Därför erbjuder Brit Care hundfoder så som weight loss, endurance, dog show och sensitive - alla med unika och optimala egenskaper för de specifika behoven.
 

Brit Care Mini - hundfoder för små hundar:

De små raserna har speciella näringsbehov. I och med detta har Brit Care tagit fram Brit Care Mini som är specifikt utformat för att fylla behoven hos de små raserna. Serien är spannmålsfri och innehåller hög andel kött. De små hundarna har ofta även högre förbränning och lever längre, därför har Brit Care mini både vitaminer och mineraler som stöjder tänder, hjärta, leder hår och allmän vitalitet. Ofta är även de mindre hundarna kräsna när det kommer till smak, därför har Brit Care Miniserien färsk kött från lamm och lax utan ben. Brit Care Mini hundfoder innehåller minst 50% kött varav 20% färskt kött. 
Brit Care Mini passar raser så som Mopsar, Papilloner, Yorkshireterrier, Affenpinscher med flera. Brit Care Mini Torrfoder finns för alla livstadier från minivalpen till vuxen och senior. Brit Care Mini finns även för hundar med känslig hud, päls eller mage.

Brit Care Mini fördelar:
 • Ger glänsande päls och frisk hud.
 • Främjar cellulärt och mikrobielt immunförsvar.
 • Stressdämpande och stärkande hjärtfunktion.
 • Antibakteriella egenskaper för sunda tänder.

 

Läs mer om Brit Care kattfoder

Brit Care kattmat

Brit Care kattofoder erbjuder alla katter oavsett behov ett foder av allra högsta kvalitet som är framtaget för att skydda kattens kropp mot negativ påverkan från omgivningen. Brit Care utgår från noga utvalda råvoror av högsta kvalitet i sitt torrfoderrecept för katter. Proteinkällorna är kyckling, lamm, lax och kalkon. 

Brit Care torrfoder katt

Brit Care kattmat - hypoallergeniskt

I och med att Brit Care inte använder sig av vanliga innehåll som majs, soja och vete så säkerställer detta hög tolerans och samtidigt minimerar risken för matsmältningsbesvär och allergiska reaktioner hos katten. På så sätt lämpar sig Brit Care bra till alla katter och kattungar.

Brit Care kattmat - Högt köttinnehåll

Brit Care kattfoder innehåller 50-60% kött. För katten är kött en ovärderlig källa till aminosyror i en katts kost. Katter har en kortare matsmältningskanal och katters kroppar absorberar naturliga näringsämnen från animalisk kost.

Brit Care kattfoder - Balanserade mineraler & havtorn.

Torrfodret för katt har en balanserad blandning av kalcium, fosfor, natrium och magnesium vilket ger din katts kropp alla de mineraler den behöver. Vilket tillsammans med de antiinflammatoriska effekterna hos havtorn säkerställer att kattens urinvägar och njurar håller sig friska. Brit Care kattmat innehåller inte majs, soja eller vete. Den nya och uppdaterade Bri Care kattfode är numera dessutom spannmålsfri och har en ännu bättre smak än tidigare.

Brit Care Kattmat fördelar:

 • Innehåller Probiotika och vitamin C som stärker immunförsvaret.
 • Innehåller lättsmälta proteiner som ger en god muskelutveckling.
 • Innehåller Rätt balans av DHA OCH EPA som gynnar kattens hjärnfunktion.
 • Innehåller Psylliumfrö samt frukto- och mannaoligosackarider för en optimal matsmältning hos katten.

Behöver du hjälp att välja foder till din hund eller katt?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Hos oss kan du köpa Brit Care både Online och i Butik.
Sortering:
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Rabbit Sterilized
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Turkey & Salmon
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Trout & Cod
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Salmon Kitten
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Chicken
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans for Sterilized Tuna Paté & Shrimps
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Turkey Kitten
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans Beef Paté with Olives 70 g
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Duck & Turkey Sterilized
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Tuna
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans Chicken Breast with Rice
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Duck
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Chicken Cheese
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans for Kitten with Tuna Fillets
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans Tuna with Chicken & Milk
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Gravy Salmon
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Pouch Fillets Jelly Turkey & Shrimps
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Care Cat Cans Turkey Paté with Ham 70 g
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
1 2 3 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr