Start / Varumärken / Brit Fresh

Brit Fresh Hundfoder & Hundmat

Brit Fresh hundmat är ett nytt sortiment av holistiskt hundfoder gjort på färskt kött och andra näringsrika ingredienser. Hundfoderreceptet är rikt på naturliga källor till aminosyror för hälsosamma muskler och vävnader. 

Det färska köttet i Brit Fresh hundfoder och hundmat ger en fantastisk smak, vilket gör att även den mest kräsna hunden uppskattar fodret. Brit Fresh hundmat innehåller också grönsaker, frukter och örter för att balansera den totala näringsprofilen. Brit Fresh hundfoder har fått goda omdömmen av kontorshundarna här på Simbi.

Läs mer om Brit Fresh hundfoder

Brit Fresh är ett undervarumärke till familjeägda Brit - Vafo PRAHA s.r.o. 

I över 20 år har de tillverkat hundfoder och exporterar idag till över 70 länder i hela världen. Brit Fresh hundfoder är tillverkat enligt en formula som är rik på aminosyrar som ger hälsosamma muskler och vävnader samt bidrar till en mycket hög smakllighet för hundar.

Läs mer om Brit Fresh hundfoder & blötmat för hund


Brit Fresh Hundfoder


Brit fresh är en relativt liten serie med hundfoder som är helt fritt från konstgjorda ämnen, smaksättare och antioxidanter. Brit Fresh innehåller 40% färskt kött och 10-30% torkat kött. Välj mellan smaker som kalkon, anka, kyckling, nötkött eller fisk. Nedan kan du läsa mer om Brit Fresh hundfoders egenskaper.

Brit Fresh - torrfoder för hund

Brit Fresh hundfoder finns för alla åldrar och storlekar. Hundfodret innehåller höga halter av färskt kött vilket bidrar till en smakupplevelse få hundar kan motstå. Brit Fresh är holistiskt sammansatt och innehåller nödvändiga essentiella näringsämnen så som proteiner, fetter, kolhydrater fibrer, vitaminer och mineraler balanserade för att ge en god kroppsfunktion genom hundens alla livsstadier. Råvarorna kommer från lokala gårdar. 

Torrfodret innehåller proteinkällor så som fäsk kalkon, färsk anka, färsk kyckling, färskt nötkött och färsk fisk. Brit fresh innehåller aldrig konstjogrda antioxidanter, färgämnen eller smaksättare. Foderreceptet för hund är tillverkat ett holistiskt tankesätt där hunden erhåller alla nödvändiga mängder av essentiella näringsämnen i balanserade proportionen för en god kroppsfunktion genom rätt ingredienser från lokala leverantörer.

I Brit fresh torrfoder för hund hittar du även grönsaker, frukt och örter. 
Vanliga ingredienser du hittar i Brit Fresh är potatis, bovete, persilja, rosmarin, timjan, ringblomma, maskros med mera. Brit Fresh innehåller bland annat, svarta vinbär som är fullt av C-vitamin och är immunförsvarstärkande. Persilja som är rik på flavonoider och som ger god smak samt förebygger cancer och diabetes. Bovete som är släkt med rabarber som är en källa till fruktooligosackarider och hälsosamma fibrer. Timjan som är en antioxidantrik växt som ger bättre smaklgihet och bidrar till minskad stress samtidigt som den stöjder immunförsvaret. Mangold, en grönsak rik på näringsämnen och vidamin C med antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper. Pumpa, en grönsak med lågt kolhydratsinnehåll och lågt GI som även bidrar till en god matsmältning och främjar en sund hud och god syn. Brit Fresh finns för valpar (Puppy Potato), vuxna hundar (Chicken Potato) och seniorer.

Brit Fresh hundfoder innehåller INTE:

 • Onödiga ingredienser.
 • Majs eller soja.
 • Konstgjorda smakämnen.
 • Vetegluten.
 • Färgämnen eller konserveringsmedel.

Brit Fresh hundfoder fördelar:

 • Leder & Ben.
 • Hälsosam tillväxt.
 • Stärker hud & päls.
 • Friskare tänder & tandkött.
 • Hög smaklighet.
 • Det bästa naturen kan erbjuda.


Brit Fresh - Blötmat för hund

I Brit Fresh foderserie för hund finns även flera blötmatsvarianter också innehållande hög kötthalt samt näringsrika örter och grönsaker. Brit Fresh blötmat är tillagat med ett holistiskt tänk och innehåller inga onödiga tillsatser så som soja, gluten, konstgjorda färgämnen, konstgjorda antioxidanter eller GMO.

 

Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur Brit Fresh Sortiment till din hund eller valp?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt hundfoder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Brit Fresh, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr