Start / Varumärken / Brit Premium

Brit Premium Hundfoder & Kattmat

Brit Premium hundfoder & kattmat är en del av VAFO PRAHA s.r.o. Brit Premium är ett varumärke som tillhandahåller prisvärt hundfoder, kattmat, köttkorvar för hund & katt samt blötmat för katt. Brit Premium är ett välsmakande helfoder för hundar & katter med högt köttinnehåll för att ge hundar & katter sunda och lyckliga liv.

Brit Premiun By Nature Hundfoder & Våtfoder - Brit Premium Kattmat & våtfoder

Läs mer om Brit Premium hundfoder & kattmat

Brit Premium i Korthet

Brit Premium tillverkas idag av VAFO PRAHA s.r.o. som är belägna i tjeckien. Brit Premium har utvecklats specifikt för att tillgodose behoven hos alla vikt och ålderskategorier, både hos hund och katt. Foderrecepten är baserade på enbart naturliga råvaror utan konserveringsmedel, färgämnen, GMO eller soja.

Mer om Brit Premiums sortiment kan du läsa nedan.


Brit Premium Hundfoder

Brit Premium Hundfoder

Brit Premiums hundfoderserie & hundmat är utvecklad för att tillgodoso behoven hos alla vikt- och ålderskategoerier av hundar. Alla hundfoder är baserade på enbart naturliga råvaror och innehåller inte konserveringsmedel, färgämnen, GMO eller sojaprodukter. Brit Premium by nature hundfoder är en foderserie som tagits fram specifikt för att tillgodose behoven hos alla kategorier av hundar utan att kosta skjortan.

Brit Premium hundfoder består alltid av 45-55% kyckling. Med andra ord innehåller Brit Premium hundfoder och hundmat ett högt innehåll av urbenad och torkad kyckling, vilket gör hundfodret välsmakande och lättsmält. För hundar är kött den bästa naturliga källan till högkvalitativt protein för att bibehålla muskler och god kroppsfunktion.

Brit Premium innehåller havre som ger hundfodret en låg glutenhalt, vilket ger en hög smältbarhet och god tolerans hos hundar.

Brit Premium hundfoder innehåller alltid Kollagen, kräftdjursskal och grönläppad mussla vilka är naturliga källor till kondroitin och glukosamin som ger din hund friska leder, ligament och brosk. Detta förebygger även framtida ledproblem.

Laxolja finns alltid i Brit Premium hundfoder, 2% tillsatt laxolja i varje säck. Laxolja är en naturlig källa till Omega-3-fettsyror, vilket främjar en frisk hud, glänsande päls och förebygger hjärt- & kärlsjukdomar.

Brit Premium innehåller också naturliga ingredienser så som frukter och örter. Frukter och örter så som kamomill, klöver, citrus, rosmarin, äpple och torkade blåbär. Detta garanterar stöd till immunförsvaret som blir naturligt stöttat och bidrar till en hälsosam matsmältning. Brit Premium By Nature finns tillgängligt för valpar (puppy) vuxna hundar (adult) seniorer och vid speciella behov så som högaktiva hundar eller för viktreduktion (light).

Brit Premium torrfoder hund innehåller:

 • 45-55% Kyckling.
  Urbenad och torkad kyckling gör Brit premium både välsmakande och lättsmält.
 • Havre.
  Ger torrfodret en låg glutenhalt men samtidigt rik på näringsämnen och fibrer. 


 • Kollagen, kräftdjursskal samt grönläppad mussla.
  Naturliga källor till näringsämnen som bidrar till friska och hälsosamma leder och ligament.

 • Laxolja.
  Tillsatt laxolja som är en naturlig källa till omega-3 fettsyror som bidrar till en frisk och glänsade hud samt förebygger hjärt och kärlsjukdomar.


 • Frukter & Örter.
  Örter så som kamomill, klöver citrus, rosmarin, gurkmeja, samt frukter så som äpple och blåbär garanterar stöd till hundens kropp och immunförsvar på ett naturligt sätt.
Brit Premium Köttkorvar för hund

Brit Premium Köttkorvar för hund

Brit Premium köttkorvar för hund har en unik kombination av riktiga köttbitar, inälvor och utsökt pate. Köttkorvarna har en hög kötthalt på hela 95%, vilket garanterar en utsökt smak och riktigt hög smältbarhet. Sortimentet av köttkorvar ger din hund en bred variation på smaker och proteinkällor. 

Brit köttkorvar är helfoder för vuxna hundar men också ett superbra komplement och topping till torrfoder och BARF-dieter.

Brits Köttkorvar kräver ingen kylförvaring och är därför praktiska att ta med på resan. Brit köttkorvar är så kallade helkonserv, vilket innebär att det är lufttätt förpackade och innehåller varken konserveringsmedel eller färgämnen. I oöppnad förpackning kan köttkorvarna förvaras i rumstemperatur. I öppnad form håller Brit köttkorv hela 4-5 dagar i kylskåp. Köttkorvarna kan givetvis också frysas.

Brit Premium köttkorvar innehåller kött från nöt, kyckling, lamm, kanin, vilt, fisk och kalkon. På så sätt vet du att köttkorvarna innehåller protein från bra och naturliga källor.


Brit Premium Kattmat

Brit Premium Kattmat

Brit Premium kattmat är ett mycket prisvärt kattfoder, rikt på kyckling, anka, kalkon, lamm och fisk av hög kvalitet. Kattmaten är berikad med vitaminer och mineraler samt prebiotika som håller kattens ben, muskler, tänder och päls i en utmärkt form.

Brit Premium torrfoder katt

Brit Premium kattmat finns för alla faser i kattens liv. Kattungar, vuxna katter, känsliga katter, innekatten, seniorkatten och den överviktiga katten.

Brit Premium kattmat är oemotståndlig för katter då Brit använder sig av en unik produktionsteknik för att tillsätta smakrik kyckling- eller fiskleversås till kattmaten och bevara dess arom i slutproduktionen. Brit Premium kattmat fungerar därför väldigt bra även till de mest kräsna katterna.

Brit Premium kattfoder ger din katt ett optimalt tillstånd genom en korrekt fungerande kropp. Detta uppnås genom en hälsosam vardagskost. Brit Premium kattfoder innehåller vitaminer, mineraler, prebiotika, organiska spårämnen och andra viktiga näringsämnen som din katt behöver. Välj en kattmat som passar just din katts livstil.


Brit Premium Blötmat för katt

Brit Premium blötmat för katt

Brit Premium blötmat för katt finns i praktiska portionsförpackningar och familjepack (multipack) för storförbrukaren. Brit Premium portionsförpackningar för katt är helfoder som består av saftiga köttbitar i god sås eller läcker gelé. Blötmaten finns anpassad efter kattens naturliga preferenser och specifika bhov. 

Brit Premium Pouches finns i flera olika smaker och mixlådor. Blötmaten för katt är beredd med en unik och sonsam ångbehandling så att den ursprungliga smaken och doften av kött bevaras. Den läckra köttsaften förser dessutom din katt med nödvändig vätska. Brit Premium blötmat för katt innehåller inget tillsatt socker.

 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA HUNDFODER & KATTMAT DIN HUND ELLER KATT?


Vet du inte vilket hundfoder eller kattmat du skall köpa till din hund eller katt i är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt hundfoder och kattmat i Brit Premiums sortiment oavsett behov. Brit Premium hundfoder & kattmat har fått goda omdömmen av vår egen testpanel.

Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig i vår butik! Vi är stolta återförsäljare för Brit Premium, köp Brit premium hundfoder & kattmat billigt till bra pris eller kampanjpris online eller i butik.
Sortering:
Brit Premium Cat Kitten
från 55 kr
Slut
Brit Premium Cat Sensitive
från 55 kr
Slut
Brit Premium Cat Sterilised
från 55 kr
Slut
Brit Premium Köttkorv Chicken & Lamb
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Köttkorv Chicken & Rabbit
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Köttkorv Chicken
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
från 29,90 kr
Slut
Brit Premium Cat Adult Chicken
från 55 kr
Slut
Brit Premium Köttkorv Turkey & Peas
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Cat Senior
från 55 kr
Slut
Brit Premium Family Plate Fillets in Jelly Multipack
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium By Nature Light
från 149 kr
Slut
Brit Premium Cat Indoor
från 55 kr
Slut
Brit Premium Köttkorv Chicken & White Fish
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Familjemix Fish & Beef Multipack
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Beef Stew & Peas
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Salmon & Trout
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Chicken Slices Sterilised
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Cod Fish
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
9,90 kr
Slut
Brit Premium Köttkorv Beef & Fish SPORT
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Köttkorv Chicken & Venison
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Kitten Chicken
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Brit Premium Chicken & Turkey
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr