Start / Varumärken / Carefresh

Chipsi Carefresh, Confetti för hamster

Carefresh, eller Chipsi Carefresh är en tillverkare av bottenamterial, bomaterial och strö till smådjur, reptil, katt och fågel. Carefresh tillverkas alltid med den bästa standarden och råvaror som är fria från kemikalier och andra skadliga ämnen för våra husdjur. 

Carefresh för smådjur

Läs mer om Carefresh för smådjuren

Kort om Carefresh

Chipsi Carefresh är naturligt burströ tillverkad av pappersmassa. Helt fri från gift och damm. 100% biologiskt nedbrytbar.  Chipsi är en fantastisk produkt som passar alla smådjur så som kanin, hamster, marsvin, fågel och reptil.

 

Carefresh produkter för våra husdjur


Carefresh för smådjuren

Chipsi Carefresh är ett bottenströ passandes smådjur så som Degu, iller, hamster, guldhamster, kanin, marsvin, råttor och dvärghamstrar. Tillverkad av endast naturliga ingredienser och är helt fritt från gifter. Detta gör bottenströt till ett av de bästa alternativen för ett absorberande bottenmaterial i smådjursburen.

 

Vanliga frågor om Carefresh

Vart tillverkas Carefresh? Till stor del tillverkas Carefresh produkter inom Europa.


Vilka storlekar finns Carefresh i?? Carefresh finns i flera färger och storlekar, allt från naturfärgat strö till grönt och gult. Storlekarna finns från 5L, 10L och 50L.

 

Behöver du hjälp att välja rätt bottenmaterial till din gnagare?

Vet du inte vilket bottenströ du behöver eller som passar dig och din gnagare? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt bottenmaterial. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Hos oss hittar du Carefresh, köp billigt online eller i butik.

Sortering:

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr