Start / Varumärken / Curli

Curli Step-in Sele till hund & katt

Curli är et Scheiwiskt företag grundat 2010 av Mark Zimmermann. Mark som hundägare kom snabbt fram till att det saknades högkvalitativa produkter för hund på marknaden och då föddes idén om Curli. 

Genväg: Curli Sele för hund & valp - Curli Sele för katt & kattungar

Läs mer om Curli hundselar & koppel

Kort om Curli 

Curlis historia började 2010 med grundaren tillsammans med sin partner, som båda är aktiva utomhushus- och vintersportmänniskor. Med denna bakgrund att förlita sig på högkvalitativa produkter när det kommer till utomhusaktiviteter, bergsklättrning m.m. skapades Curli koncept. Curli vill utveckla, förmedla och sälja produkter som du som hundägare kan lita på i alla väder och situationer. Alla Curlis produkter genomgår rigorösa produkttester under research, utveckling och tillverknignsfasen för att kunna garantera produkter av hög kvalitet.

 

Curli's produkter för våra hundar & katter


Curli hundselar

Curli är idag mest kända för sina populära hund- & valpselar i Sverige. Utöver selar tillverkar Curli även koppel, halsband och smarta tillbehör vid promenaderna eller för utomhusaktiviteter med din hund. Många av produkterna kan givetvis också användas till katt.

 

Vanliga frågor om Curli

Vart tillverkas Curli? Curli's produkter tillverkas till störst del i Kina men är designade, utvecklade och testade i Schweiz.


Jag saknar en produkt ur Curli's sortiment, kan jag specialbeställa? Absolut, i de flesta fall går det alldeles utmärkt att specialbeställa en specifik produkt ur Curli's sortiment. Hör av dig till oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 så hjälper vi dig.


Hur fungerar Curli DogFinder-ID? Curli's step-in selar är även försedda med DogFinder ID som gör att du lättare kan hitta din hund om den skulle gå vilse eller komma bort från dig. DogFinder ID är en unik funktion exklusiv för Curli's selar och halsband. Tjänsten ingår och är gratis för dig som som köper en produkt i Curli's sortiment. Det enda du behöver göra är att registrera ditt unika DogFinder-serienummer som finns under DogFinder-flaggan på vardera sida av selen och ange detta i Curli's DogFindersystem. Du kan registerera flera selar för samma hund och samma ägare. Vill du läsa mer om DogFinder-ID så kan du göra det här.Vilken storlek ska jag köpa till min hund?
Curli Vest Sele Air Mesh Storleksguide  
Storlek Vikt på hund Bröstmått Passar Selens vikt
3XS / XXXS 1,5-3 kg 26-30 cm Chihuahua 31 g
2XS / XXS 2-4 kg 30-35 cm Yorkshire Terrier 41 g
XS 3-5 kg 35-40 cm Pomerian 47 g
S 4-7 kg 40-45 cm Maltese 53 g
M 6-9 kg 45-50 cm Tax 70 g
L 8-13 kg 50-56 cm Jack Russel 74 g
XL 12-18 kg 56-62 cm French Bulldog 96 g

 

Fungerar Curli step-ins sele till katt?

Självklart fungerar Curli Step-in Sele till katt, anpassa storleken till din katt och njut av en komfortabel kattsele som fungerar till de flesta selarna. 


Hur ska jag tvätta min Curli-sele?

Curli step-in sele tvättas i tvättmaskin i 30° utan sköljmedfel, torktumlas ej och säkerställ att kardborre är stängd. 

Vad är Curli 3D Comfort Fit på step-in selarna?

Curli 3D Comfort fit är en unik funktion från Curli som ger hundselen en unik och anpassad form till din hund efter användning. Curli har i flera år studierat hundens anatomi för att kunna skapa den bästa möjliga step-in selen till din hund. 3D Comfort fit är skapad genom flerlagersteknik där materialet är skuret i ett precist mönster och sedan ihopsydda, vilket skapar ett tredimensionellt lager. Med denna teknik blir step-in selen mycket tålig och anpassar sin form efter hunden. Slutresultatet blir en hundsele med mycket hög ergonomi och komfort.


Behöver du hjälp att välja rätt step-in sele till din hund eller valp?

Vet du inte vilken step-in sele som passar dig och din hund eller valp? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och modell utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Curli sele, köp billigt till rea online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr