Start / Varumärken / Douxo

Douxo Pyo, Calm - Schampo, Balsam & Klorhexidin

Douxo tillverkas av Ceva och är välkända tillverkare av kvalitativa produkter och varumärken till hund, katt och smådjur. Douxo är en en hudvårdsserie med innovativa innehållsämnen och unika beredningsformer som gör komplex hudvård för hund, katt och gnagare. I Douxo's hudvårdsserie för hund, katt och häst finner vi S3 Calm, S3 Pyo & S3 Seg samt Careprodukterna. Köp online med snabb hemleverans eller handla i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm! Varmt välkommen in!

Genvägar: Douxo för hund - Douxo för Katt - Douxo För Gnagare

Läs mer om Douxo

Kort om Douxo

Douxo erbjuder en komplett hud och hårvårdserie med många läkande egenskaper för hund, katt och gnagare. Studier visar att endast 23% av djurägare utför schamponeringar för hudvårdsproblem. Douxo hudvårdsserie erbjuder därför beredningformer som är lika effektiva som schamponering, men som inte kräver att hunden badas vid varje tillfälle. Douxo gör avancerad hudvård enklare. Produkterna i Douxos serier har dokumenterade effekter som är vetenskapligt bevisad med en inverkan på hudens tre barriärer. 

 

Douxo produkter för våra husdjur


Douxo Pyo

Douxos Pyo S3 serie är en samling produkter för hund och katt som rengör huden på djupet och förhindrar att bakterier växer till. Klorhexidin, pro-ceramiden phytosphingosine och de lugnande och återfuktande ämnena hjälper till att återställa och stärka balansen i hudbarriärens ekosystem och minska irritationen.

Hur du använder Douxo Pyo S3
För bästa effekt: Schamponera djuret var tredje dag under tre veckor eller byt ut två av de tre schamponering mot mousse eller spray. Använd gärna bomullspadsen för en daglig djuprengöring av små och svåråtkomliga hudområden.

 

Douxo Calm

Douxo Calm S3 är en hudvårdsserie som lindrar och skyddar hudbarriärens ekossystem. Produkterna lugnar och återfuktar kliande, irriterad och känslig hud. Samtidigt balanseras hudens mikroflora som ofta är i obalans hos känslig hud. Douxo S3 Calm stärker hudbarriären, vilket är ett mycket viktigt skydd för kroppen mot allergener och förbättrar fukthalten i huden redan efter tre veckor. Precis som hela Douxo S3 serien innehåller calm den unika ingredienser Ophytrium som är en förädlad naturlig ingrediens från Ophiopagan japonicus som har en verkan på de tre hudbarriärerna samtidigt.

 

Douxo Seb

Douxo Seb är en unik kombination av Phytosphingosine, mjukgörande och fuktbevarande ämnen. Phytosphingosine är en naturlig beståndsdel i huden som reparerar, dämpar och balanserar hudbarriärens ekosystem. Tack vare sin unika formulering är Douxo Seb-serien effektiva både vid torr, flagig och oljig samt vid obalans i huden. Fördelarna med Seb är många. 

 

Douxo Care

Douxo Care är en extra mild serie hudvårdsprodukter för de allra känsligaste hudtyperna och öronen. Douxo Care innehåller den patenterade molekylen Phytosphingosine som är en naturlig beståndsdel i huden. Den reparerar, dämpar och balanserad hudbarriärens ekosystem. En stark hudbarriär hjälper ditt husdjur att försvara sig mot bakterier, jästsvamp, allergiframkallande ämnen och andra hudproblem. 

 

Vanliga frågor om Douxo

Douxo  Pyo mot svamp? Doyxo Pyo har en effekt mot bakterier och svamp. Pyo rengör på djupet och återfuktar huden, balanserad hudfloran och stärker hudbarriären. 


Douxo Pyo vid sår på hund och katt? Doyxo Pyo Pads med klorhexidin fungerar utmärkt till oren hud hos hund, katt och häst. Padsen är enkla att använda och lämpar sig utmärkt för sårtvätt.

 

Behöver du hjälp att välja Douxo hudvårdsprodukt till hund, katt och gnagare?

Vet du inte vilken hudvårdsprodukt från Douxo du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt vårdprodukt för er. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Douxo hudvårdsprodukter köp billigt online med fri frakt eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr