Start / Varumärken / Easy-Life

Easy-Life

Easy-Life är en tillverkare av många välanvända och smarta preparat för akvarium och fiskar. Mest kända för är Easy-Life för Filter Medium, EasyStart vattenpreparat samt Easy-Life Profito, Easycarbo och Rootsticks som är utmärkta verktyg för att få liv på växterna i ditt akvarium.

Easy-Life Akvariumpreparat

Läs mer om Easy-Life

Kort om Easy Life

Easy-Life har sedan 1998 tillverkat akvarium och dammprodukter under varumärket Easy-Life. De utmärker sig genom att deras specialister har mångårig erfarenhet av att underhålla och utveckla produkter för akvarium och kan därför kombinera både sina praktiska erfarenheter och kunskap för att utveckla innovativa produkter. Tack vare Easy-Lifes populäritet så finns deras produkter nu tillgängliga i över 40 länder. Easy-Life används inte bara av våra kunder utan även av oss själva i vår fiskavdelning.

 

Easy-Life preparat för våra fiskar & växter

För vattenkvaliten

Vi använder dagligen Easy-Lifes produkter i vår skötsel och underhåll av akvarier i vår fysiska butik. Preparaten Filter Medium och EasyStart är våra mest använda preparat som både förbereder vattnet för fiskar och gör kranvattnet bättre lämpat för fiskar.

 

För växterna i akvariet

Många glömmer tyvärr att vi måste ta hand om våra växter i akvariet. Precis som de vattenberedande preparaten använder vi även Profito och Easy Carbo för att hålla våra växter levande och i trivsamma miljöer med goda förutsättningar.

 

Vanliga frågor om Easy-Life

Hur doserar jag Easy-Life Filter Medium? Doseringen av Filtermedium är 10 ml per 30 liter vatten, mer information hittar du under produkten Easy-Life Filter Medium.


Jag saknar en produkt från Easy-Life i ert sortiment, kan ni ta hem åt mig? Självklart hjälper vi dig att ta hem produkter enligt önskemål. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på: 08-7020304

 

Behöver du hjälp att välja rätt preparat & dosering till ditt akvarium?

Vet du inte vilken preparat du behöver till ditt akvarium? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt beredningsmedel eller växtnäring till ditt akvarium. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare och användare av Easy-Life, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr