Start / Varumärken / Espree

Espree Schampo & Balsam

Espree en av våra mest populära tillverkare av katt- och hundschampo, katt- och hundbalsam, vårdprodukter för munhälsa, öron och ögon. Produkterna våra husdjur tillverkas och utvecklas i usa. Espree erbjuder kompletta hud och hårvårdsprodukter för hund, katt och smådjur. Vår hundfrisör använder Esprees produkter dagligen och är alltid nöjd med den höga kvalitén och resultatet som uppnås med Esprees produkter.

Genväg: Espree Hundschampo  - Espree Hundbalsam - Espree Kattschampo Kattbalsam - Espree Mun & Tandvård för hund - Öronhygien för hund

Läs mer om Esprees vårdprodukter för hund & katt

Kort om Espree 

Espree är en tillverkare av vårdprodukter för både hund, katt, smådjur och häst. I flera år har deras populära schampon & balsam används av både hundfrisörer och nöjda hund- och kattägare. Esprees produkter endast naturliga ingredienser som har låg miljö och mikroorganismpåverkan.

Idag är Espree ett av sveriges mest kända varumärken inom hund- och kattpälsvård och står för kvalite och utveckling för våra husdjurs välbefinnande.

 

Espree vårdprodukter


Espree schampo, balsam och vårdprodukter för våra hundar

Espree erbjuder idag ett stort utbud av schampo och balsam för hundar anpassade för alla olika typer av pälstyper och behov. Utöver Hundschampo och balsam så erbjuder även Espree flera smarta produkter för vård av öron hos hund så som Espree Ear Clean öronrengöring. Givetvis sträcker sig Esprees produktsortiment även till både nos, tassar och tänder med flera populära produkter.

 

Espree schampo, balsam och vårdprodukter för våra katter

Precis som för våra hundar så erbjuder Espree en komplett hårvårdsserie även för katt innehållandes både kattschampon och balsam för katt. Espree erbjuder anpassade kattschampon för olika pälstyper och behov. Givetvis lämpar sig många av Esprees hundprodukter även för användning på katt.

 

Vanliga frågor om Espree 

Vart tillverkas Espree's produkter? Stösta delen av Esprees produter för hund och katt tillverkas i Texas USA.


Vilket schampo ska jag använda till olika pälstyper? Espree erbjuder idag en rad olika hundschampon anpassade både till specifika raser, pälstyper och livsstadier. 

Kan jag späda ut Esprees Schampo & Balsam? De flesta av Esprees Schampon & balsam för både hund och katt kan spädas ut. Merparten upp till 16 delar vatten per del schampo. Ett par produkter kan spädas så mycket som upp till 32 delar vatten per del schampo. Vi rekommenderar att du använder Esprees smidiga doseringsflaska eller använder en ren PET-flaska.

Läs på respektive produkt om hur stor spädning som kan göras. 


Vilket schampo ska jag använda till olika pälstyper? Kommer inom kort.

Finns Espree schampo & balsam i dunkar? Espree schampo och balsam finns flertalet varianter i dunk. Dock är dessa beställningvaror hos oss.


Jag saknar en produkt i Esprees sortiment, kan ni beställa hem? Givetvis kan vi beställa hem specifika produkter om du saknar något i vårt sortimen. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 så hjälper vi dig.

Varför innehåller många av Esprees produkter Aloe Vera? Aloe vera har visat sig ha en positiv effekt på både hundar och katters pälskvalitet och hud samt innehar läkande och lugnande effekter. Aloe Vera innehåller enzymer, aminosyror och polysackarider som återfuktar, balanserar oljeproduktionen från hårbotten och säkerställer att päls varken är för torr eller oljig. Aloe Vera har även visat sig minska risk samt lindra exem och andra hudrelaterade problem hos hund och katt.


Passar alla Esprees schampon & balsam till katt? Tyvärr fungerar inte alla hundschampon även på katt. Vilka djurslag respektive produkt kan användas till kan läsa mer om på artiklarna i sig.

 

Behöver du hjälp att välja rätt schampo, balsam eller vårdprodukt till din hund, katt eller valp?

Vet du inte vilket schampo eller balsam du behöver eller som passar dig och din hund och katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt utefter ditt husdjurs behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Espree schampo & balsam, köp billigt online eller i butik.

Sortering:

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr