Start / Varumärken / Eukanuba

Eukanuba Hundfoder & Kattmat

Eukanuba Hundfoder & Kattmat: Eukanuba grundades av The IAMS company 1969. Grundaren Paul F Iams skapad Eukanuba med filosofin att hundar och katter har utvecklats från rovdjur och därför ska utfodras som sådana. Därför använder Eukanuba endast högkvalitativt animaliskt protein från i huvudsak kyckling och lamm som den främsta proteinkällan i Eukanubas hundfoder så som Eukanuba valpfoder, Eukanuba Puppy & kattmat. Hos oss kan du köpa Eukanuba online med fri frakt och snabb leverans eller få råd och tips i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!

Genväg: Eukanuba Torrfoder Hund - Eukanuba Torrfoder katt

Läs mer om Eukanuba

Kort om Eukanuba hundfoder & kattmat


Eukanuba har en ständigt pågående innovation och bidrar till näringsforskning som har hjälpt miljoner av hundar och katter. Eukanubas hundmat och kattfoder Eukanuba består av ett fodersortiment som innefattar veterinärförskrivna dieter och skräddarsydda friskfoder för olika livsstadier, storlekar, särskilda behov och aktivitetsnivåer.Eukanuba är idag ett globalt erkänt erkänt företag. Eukanubas kunskap och respekt för hundar och katters näringsbehov genom alla livstadier och särskilda behov har bidragit till långvariga partnerskap med uppfödare, veterinärer och andra organisationer. 

På Eukanuba tar man tillförliglighet och säkerhet på allra högsta allvar och därför har Eukanuba ägnat årtionden åt att säkerställa att deras hundfoder och kattmat håller absolut högsta kvalitet. Inspektioner av oberoende experter säkerställer att Eukanuba använder sig av en tillverkningsprocess och ingredienser av högsta möjliga kvalitet. Kontrollerna sker i samma noggrannhet och utsträckning som kontroller för mänskliga livsmedel.

Eukanuba Hundfoder


Eukanubas hundmat är tillverkat endast med de mest högkvalitativa ingredienserna med animaliskt baserat protein. Eukanuba kan spåra alla ingredienser som ingår i tillverkningen av fodret och dess ursprung. Vid tillverkningen av Eukanubas hundfoder görs kontroller i varje produktionssteg med 120 olika kvalitetstester. Ingredienserna till Eukanubas hundfoder är från noga utvalda leverantörer där de flesta är av Eukanubas leverantörer är långsiktiga partners som Eukanuba har samarbetat med i åratal. Trots detta gör kontroller på varje inkommande leverans med råvaror till fodertillverkningen.

 

Eukanuba Torrfoder hund
 

Eukanuba Puppy & Growing Puppy- valpfoder & valpmat

I Eukanubas hundfoderserie så finns det självklart hundfoder som är anpassade för valpar (valpfoder). Eukanubas valpfoder (Eukanuba Puppy & Eukanuba Growing Puppy) finns anpassat för valpens vuxenstorlek och aktivitetsnivå. I Eukanubas valpfoder baserat på kyckling så hittar du sorterna så som Growing small Puppy som är anpassad för valpar under 10 kg i vuxenvikt. Growing medium puppy är det nästa naturliga steget upp där valpfodret är anpassat för för valpar med en vuxenvikt mellan 10 till 25 kg i vuxenvikt. Sist men inte minst så har vi Eukanuba Growing Puppy Large som är ett valpfoder anpassat för valpar av stora raser från 25 kg och uppåt i vuxenvikt. Dessa stora raser brukar övergå till nästa valpfoder som är Junior Large vid 12-16 månader beroende på ras och individ. 

Eukanuba valpfoder finns även i en lamm & risbaserad variant som passar alla storlekar av valpar. Eukanuba Lamm & Ris valpfoder är särskilt anpassat till valpar med känslg mage eller allergier mot t.ex. kycklingprotein. Eukanuba erbjuder även en spannmålsfri valpfoderserie kallad Nature Plus Puppy, Nature plus finns baserad på färskfrystorkat lamm eller lax.

Eukanuba Adult - för vuxna hundar

Eukanuba Adult hundmat och hundfoder finns anpassat för alla vuxna hundars olika näringsbehov och aktivitetsnivåer. Eukanubas hundfoderserie för vuxna hundar är uppdelad i hundars olika vuxenstorlekar. Eukanuba Adult finns i varianterna Eukanuba Adult Small, Eukanuba Adult Medium och Eukanuba Adult Large. Dessa hundfodersorter innehåller bland annat L-Karnitin som hjälper till med vikt och muskelhantering. Yucca som bidrar till att minska odörer från avföring. Prebiotika i form av FOS, samt betmassa för en frisk mag- och tarmkanal hos hunden. Mer om egenskaperna på Eukanuba Adult kan du läsa på om under respektive artikel.

Eukanuba Adult finns även i en lamm & risbaserad variant anpasad för känsligare hundar samt. Eukanuba erbjuder även en spannmålsfri hundfoderserie samt hundfoder som är anpassade efter specifika rasers behov och problem. Jagar du, eller har en hund som har en hög akvititetsnivå erbjuder Eukanuba två olika hundfoder anpassade för hundar med hög aktivitetsnivå. Eukanuba Jogging & agility samt Eukanuba Working & Endurance. Mer om dessa två foder kan du läsa om under respektive artikel.  

Eukanuba Lamm och Ris - Hundfoder känslig mage

Eukanuba lamb & rice är Eukanubas alterantiva serie för allt från valpar, vuxna hundar till seniorer med endast lamm som animalisk proteinkälla. Vilket gör Eukanuba lamm och ris till ett uppskattat alternativ för de hundar som fungerar bäst på lammbaserade foder oavsett ålder. Eukanuba lamm och ris finns i anpassade fododerbitar till små hundar upp till stora hundar.


Eukanuba Senior - anpassat för den äldre hunden

Eukanuba Mature och Senior hundfoder är torrfoder för hund anpassade för de äldre hundarna med stelare leder, svårigheter att hålla en optimal vikt eller trögare mag- och tarmfunktion. De viktigaste fördelarna i Eukanuba Senior och mature hundfoder är att de innehåller naturliga källor till omega-6 och omega-3 för en friskare hud och päls. Förstärkt med Antioxidanter E- och C-Vitamin för att stötta immunförsvaret samt en särskild form på foderkulorna med Dentadefence-teknin som bidrar till friskare tänder och tandkött hos den äldre hunden.

Eukanuba Daily Care - Behovsanpassat hundfoder

I Eukanubas sortiment har vi även serien som kallas Daily Care. Eukanuba Daily Care innehåller flera olika fodervarianter anpassade för specifika behov hos hundar. I Eukanuba Daily Care-serien har vi hundfoder så som Eukanub Adult Sensitive Digestion - ett hundfoder anpassat för hunden med mycket känslig mage och tarmkanal eller överkänsligheter.

Har du en hund som är överviktig eller kastrerad så är Eukanuba Daily Care Sterilised/Overweight ett fantastiskt hundfoder anpassat för hunden som har svårt att hålla vikten. För hunden med ledproblem så erbjuder Eukanuba Daily Care Sensitive Joints en lösning eller avlastning för din hund. Daily Care Sensitive Joints är er ett hundfoder med stor fokus på hundens ledhälsa. Vid hudproblem hos hund så erbjuder Eukanuba ett hundfoder för detta också, Eukanuba Daily Care Sensitive Skin. Eukanuba Sensitive Skin är specifikt utformad för att främja en frisk hud & päls. 

Sist ut i Daily Care serien har vi Senior 9+ som är ett seniorfoder anpassat för äldre hundar med sämre mag- och tarmfunktion. Senior 9+ passar därför inte äldre hundar med tendens till övervikt utan är ett hundfoder anpassat för äldre hundar som har svårt att bibehålla vikten.  Eukanuba kattmat

Eukanubas kattmat är tillverkat endast med de mest högkvalitativa ingredienserna med animaliskt baserat protein. Eukanuba kan spåra alla ingredienser som ingår i tillverkningen av kattfodret och dess ursprung. Vid tillverkningen av Eukanubas kattmat görs kontroller i varje produktionssteg med 120 olika kvalitetstester. 
Ingredienserna till Eukanubas kattmat är från noga utvalda leverantörer där de flesta är av Eukanubas leverantörer är långsiktiga partners som Eukanuba har samarbetat med i åratal. Trots detta gör kontroller på varje inkommande leverans med råvaror till fodertillverkningen.

 

Eukanuba Torrfoder katt - testvinnande kattfoder
 

Eukanuba Kattmat  - högt innehåll av animaliskt protein

God näring är lika viktigt för katten som för dig. Kattens näringsbehov är dock väldigt olik vår egen. Den mänskliga kosten utgörs ofta av mycket fibrer och lite fett, men katten behöver mycket fett och protein för att få energi och näring. Därför innehåller Eukanuba kattmat hög andel animailiskt protein och fett.

Eukanuba Kattmat - Kattfoder anpassat för din katt

Liksom hundar har även katter olika storlekar, raser och individuella näringsbehov beroende på aktivitetsnivå, kastrerad eller inte. I Eukanubas kattmatsserie erbjuds förstklassiga kattfoder anpassat för alla olika behov din katt har. Eukanubas kattmat är tillverkad med ingriendienser som bidrar till kattens välbefinnande. 

Eukanubas kattmat bidrar itll att bibehålla en sund tandhälsa då många katter riskerar sämre tandhälsa med ålderna är därför kattens tandhälsa väldigt viktig. Eukanuba kattmat främjar också en god mag- och tarmhälsa med hjälp av prebiotika och rätt mängd fiber.  Det höga innehållet av animaliska proteiner bidrar till att bygga upp en optimal muskelmassa samt bibehålla och underhålla detta. Eukanuba kattmat bidrar även till en friskare hud & päls genom olika fiskoljor och ett optimalt förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror. 

 

Eukanuba kattungefoder - för den växande nykomlingen 

Eukanuba kattungefoder är en kattungemat med hela 91% animalisk protein (av den totala mängden protein). Vilket ger din kattunge de bästa förutsättningar för att utvecklas som den är - naturens mest fantastiska rovdjur. Eukanuba katatungemat innehåller Vitamin E, en naturlig antioxidant som stödjer utvecklingen och stärker kattungens immunförsvar. Kattungefodret innehåller också FOS & MOS som bidrar till en utmärkt mag- och tarmhälsa - vilket är viktigt i kattungens första period som ofta innebär stor påfrestning och hög energiåtgång.

 

Vanliga frågor om Eukanuba

Är Eukanuba Svenskt? Eukanuba är tyvärr inte svenskt, utan är baserade i holland. 


Vart tillverkas Eukanuba? Eukanubas tillverkning för Europa sker i dagsläget i en toppmodern fabrik i Holland.

Eukanuba Rabatt? Eukanuba erbjuder dig som utfodrar med Eukanuba kattmat och hundfoder lojalitetsprogram via bonuscard.com.

Gå med i bonuscard.com idag och ta del av:
  • 50 kr rabatt på ditt första köp.
  • 50% rabatt på var 5:e förpackning (billigaste).

Du blir enkelt medlem redan idag på bonuscard.com och anger ditt medlemsnummer som meddelande när du genomför beställningen. Behöver du hjälp att välja rätt variant av Eukanuba hundmat eller kattmat till din hund och katt?


Är du osäker på vilket foder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett behov.
Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är Eukanuba kattmat återförsäljare och stolta återförsäljare för Eukanuba hundmat, köp billigt eller till kampanjpris online med hemleverans eller i butik.

Sortering:
Eukanuba Adult Small
från 319 kr
Eukanuba Senior Small
från 319 kr
Eukanuba Adult Medium
från 319 kr
Slut
Eukanuba Puppy Large
599 kr
Slut
Eukanuba Mature Large
629 kr
Slut
Eukanuba Puppy Medium
från 319 kr
Slut
Eukanuba Mature Medium
från 329 kr
Slut
Eukanuba Puppy Small
319 kr
Slut
Eukanuba Adult Large
599 kr
Slut
Eukanuba Senior Large
629 kr
Slut
Eukanuba Cat Kitten
från 269 kr
Slut
Eukanuba Cat Senior
från 269 kr
Slut
Eukanuba Cat Adult
från 269 kr
Slut
Eukanuba Lamb & Rice Large
från 319 kr
Slut
Eukanuba Mature Small
329 kr
Slut
Eukanuba Senior Medium
från 329 kr
Slut

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr