Start / Varumärken / Exo Terra

Exo Terra Terrarium & Bakgrunder för reptiler

Exo-Terra har lång erfarenhet att producera produkter speciellt anpassade för reptiler. Exo Terras naturliga tillvägagångssätt har bidragit till innovation inom terrarium och terrarietillbehör. Exo-Terra hjälper dig att skapa ett harmoniserat, naturlig mikromiljö och mikrobostad åt de flesta reptilier. I Exo Terras sortiment har bland annat terrarium, lysrör med UV för reptilier, termometrar, hygrometrar och inredning till terrarier.

Exo-Terra Terrarium - Exo-Terra Reptiltillbehör

Läs mer om Exo Terra

Kort om Exo Terra

Exo Terra har genom åren blivit en marknadsledande aktör inom reptilprodukter för ett naturligt terrarie. Denna prestation har möjliggjorts genom Exo Terras filosofi om framgångsrik, kontinuerlig innovation. Exo Terras sortiment har anpassats och drivs av den naturliga utvecklingen inom herpetologin. Trenden mot mer naturliga och realistiska terrarium och amfibiehållning har gjort Ödlor, ormar och sköldpaddor mer attraktivt än någonsin.

 

Exo Terras produkter för reptilier


Exo Terra Terrarium

I produktutbudet från Exo-Terra finns terrarium anpassade för de flesta reptilier, små som stora. Terrariumen kan anpassas till att passa både ökenlevande liksom tropiskt levande reptilier så som ödlor, ormar och spindlar.

 

Exo Terra Terrarieinredning & Bakgrunder

Terrarierna kan givetvis kompletteras med Exo Terras stora utbud av tillbehör och miljökontroll för reptilier. Exo Terra Fogger, värmelampor och värmemattor är flera populära storsäljare hos oss. Saknar du något i vårt sortiment är du varmt välkommen att höra av dig med förslag eller för specialbeställning av något du saknar.

 

 

Vanliga frågor om Exo Terra

Jag saknar något i ert sortiment från Exo Terra, kan ni beställa hem? Självklart kan vi hjälpa dig, kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 för mer information.


Skickar ni Exo Terra Terrarium per post? Vi skickar terrarium med ett frakttillägg. Alla Terrarium skickas per Pall för att säkerställa att terrariumen levereras hela och fina till dig. Därför tillkommer ett frakttillägg för detta. Givetvis kan du hämta ut terrarium fraktfritt i vår butik.

 

Behöver du hjälp att hitta rätt reptilprylar?

Vet du inte vilken storlek på Terrarium du behöver? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek på terrarium, rätt belysning och tillbehör. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Exo Terra, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
Exo Terra Terrarium Large
från 2 895 kr
Exo Terra Terrarium Nano
från 595 kr
Exo Terra Terrarium Medium
från 1 795 kr
Exo Terra Terrarium Mini
från 799 kr
Exo Terra Terrarium Small
från 1 395 kr
Exo Terra Lysrör Reptile UVB150
från 199 kr
Slut
Exo Terra Food Cup Holder
19,90 kr
Slut
Exo Terra Värmematta Desert
från 219 kr
Slut
Exo Terra Terrarieväxt Ficus
från 69 kr
Slut
Exo Terra Värmesten
429 kr
Slut
Exo Terra Terrarieväxt Rucus
från 69 kr
Slut
Exo Terra Värmelampa Keramisk
från 349 kr
Slut
Exo Terra Reptil Grotta
från 119 kr
Slut
1 2 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr